Τελευταία Νέα

28/12/11

Άρης-Δόξα Δράμας 2-0


Με γκολ των Ουμπίδες και Καπετάνου ο Άρης νίκησε 2-0 την Δόξα Δράμας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 3η αγωνιστική της Super League και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άρης, ο οποίος με γκολ των Ουμπίδες και Καπετάνου νίκησε με 2-0 την Δόξα Δράμας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Πρόμπιερζ με τη νίκη αυτή που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2011 έφτασε στους 14 βαθμούς, προσπερνώντας στην βαθμολογία Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη η Δόξα Δράμας είναι ακόμη χωρίς νίκη και στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε καλά, πέτυχε και το γκολ με τον Ουμπίδες, ωστόσο η απόδοσή του στην συνέχεια έπεσε, δίνοντας το δικαίωμα στην Δόξα να γίνει απειλητική μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και την αποβολή του Κανακούδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης είχε την απόλυτη υπεροχή πέτυχε και το δεύτερο γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε από τους "μαυραετούς" που είχε πολύ δύσκολο έργο με δέκα παίκτες. Πλέον η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης".

Διαιτητής/Βοηθοί: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Μπιτσίδης (Θράκης), Κουρομπύλια (Καρδίτσας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)/ Σίπκας (Φλώρινας).

Συνθέσεις ομάδων:

Άρης (Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης (67' Γαννιώτας), Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Νέτο, Κατίδης (46' Καπετάνος), Τόχα, Ουμπίδες (83' Ακόστα), Σολτάνι, Τσέζαρεκ.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Κανακούδης, Αμπουμπακαρί (77' Κατσικογιάννης), Αραβίδης (73' Γκαμπόρ), Λίμα, Σικαλιάς, Κουμπρόγλου (58' Σοϊλέδης), Βάντερσον

Κίτρινες κάρτες: Σολτάνι (22', Άρης), Τόχα (25', Άρης), Κατίδης (42', Άρης)-Κανακούδης (10', Δόξα Δράμας), Σέρεμετ (44' Δόξα Δράμας), Σικαλιάς (69', Δόξα Δράμας).

Κόκκινη κάρτα: Κανακούδης (43', Δόξα Δράμας).

Σκόρερ: Ουμπίδες (13', Άρης), Καπετάνος (79', Άρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου