Τελευταία Νέα

27/11/11

Πανιώνιος-Άρης 2-1

                                

Αφήνοντας τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα εκτός γηπέδου, ο Πανιώνιος νίκησε τον κακό Άρη με 2-1 στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική.


Οι παίκτες του Πανιωνίου αφήνοντας έστω και για λίγο στην άκρη τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο επέστρεψαν στις νίκες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής επικρατώντας του Άρη με 2-1 στη Νέα Σμύρνη.

Οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν έτσι την πρώτη τους εντός έδρας νίκη φέτος, φτάνοντας στους 12 βαθμούς, με τον Άκη Μάντζιο να ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Από την άλλη ο Άρης παρουσιάστηκε κακός, δεν έκανε εμφάνιση ανάλογη με την περασμένη αγωνιστική στην Κρήτη και παρέμεινε στους 7 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος του Άρη στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και δίκαια κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ. Ο Άρης δεν έδειξε το ίδιο πάθος που είχε στην προηγούμενη αγωνιστική με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος και πάλι με τους Ριέρα-Σκέμπρι να είναι σε πολύ καλή μέρα, πέτυχαν ένα ακόμη γκολ και δίκαια πήραν το πολύτιμο "τρίποντο". Ο Άρης και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του και παρά το γκολ που πέτυχε, δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής).

Συνθέσεις ομάδων:

Πανιώνιος (Μάντζιος): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Κουμόρτζι, Σάμαρης (79' λ.τρ. Γουνδουλάκης), Ριέρα, Κολοβός (88' Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι (61' λ.τρ. Αναστασόπουλος), Κούτσι.

Άρης (Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Γιαννιώτας (68' Τσέζαρεκ), Σανκαρέ, Ντίκο, Μίτσελ, Τόχα (65' Κατίδης), Φατί, Καζναφέρης, Σολτάνι, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος (53' Ακόστα).

Κίτρινες κάρτες: Κούτσι (28', Πανιώνιος), Κολοβός (71', Πανιώνιος) Κβιρκβέλια (76', Πανιώνιος), Ριέρα (88' Πανιώνιος)-Σολτάνι (45', Άρης).

Σκόρερ: Σκέμπρι (39', Πανιώνιος), Κούτσι (58', Πανιώνιος)-Τσέζαρεκ (73', Άρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου