Τελευταία Νέα

10/12/11

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1


Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις αλλά με αρκετή αγωνία (στο δεύτερο μέρος), η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Σε ένα ματς που είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας (με περισσότερα ματς). Συγκλονιστική εμφάνιση από τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, με μια ενδεκάδα που δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε οικογενειακό διπλό.

Από την άλλη μεριά ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν μπόρεσε στις λίγες ώρες που βρίσκεται στα Γιάννινα να αλλάξει πολλά, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βάλει την δική του σφραγίδα. Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ, επέστρεψε στο γήπεδο και με τη λήξη του αγώνα επικράτησε η απόλυτη αποθέωση για τους παίκτες του δικεφάλου.

Τα στοιχεία του αγώνα :


Γήπεδο: ΟΑΚΑ.

Διαιτητές: Γιάχος (Χίου) / Μποζατζίδης (Μακ/νίας) Γουργιώτης (Φθιώτιδας).

4ος Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακ/νίας).

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Αραζμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος (Γκερέιρο 77'), Σιαλμάς (Τσίτας 66'), Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Κλωναρίδης (Ρίκκα 61').

ΠΑΣ Γιάννινα(Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Λιλά, Κώτσιοας, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Μπουζίντ, Σκούφαλης, Βάντερσον, Ζαϊρί (Κυριάκος 54'), Πατσατζόγλου (Ανδράλας 16').

Σκόρερ: Κάρλος 15' (1-0), Πάντος 52' (αυτ. 2-0), Κώτσιος 73' (2-1).

Κίτρινες κάρτες: Φεγκρούς 27', Μπουζίντ 87', Αραμπατζής 90'+.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου