Τελευταία Νέα

27/11/11

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1

                             

Στην κορυφή της βαθμολογίας εδραιώθηκε ο Παναθηναϊκός που επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 3-1 τον ΟΦΗ με γκολ τον Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο(με αμφισβητούμενο πέναλτι!) υπό το βλέμμα του Τζιμπρίλ Σισέ!

Διατηρώντας την εξαιρετική του παράδοση εντός έδρας με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 3-1 τους Κρητικούς.

Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο τα γκολ των νικητών που αποθεώθηκαν από περίπου 28.000 οπαδούς του και τον Τζιμπρίλ Σισέ που είδε το ματς από τα επίσημα.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχοντας καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους και "χτυπώντας" στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου πήραν την έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα.


 Ο Ζέκα συνέχισε να σκοράρει μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ ο Λέτο επέστρεψε και πάλι στον πίνακα τον σκόρερ φτάνοντας τα 11 στο πρωτάθλημα(μετά απο την εκτέλεση ενός αμφισβητούμενο πέναλτι!).

"Πρωτάθλημα" ζητούσαν οι οπαδοί του "τριφυλλιού" με την λήξη του αγώνα που είχε man of th match τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Αποθέωση για τους "πράσινους" που διατήρησαν την βαθμολογική διαφορά από την δεύτερη θέση αλλά και για τον πρώην άσο και νυν της Λάτσιο, Τζιμπρίλ Σισέ  που ήταν στα επίσημα.

Στοιχεία αγώνα:


Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο.

Διαιτητές/ Βοηθοί διαιτητή: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (Μακεδονίας) / Δημητριάδης Λάζαρος (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Αμπάρκιολης Απόστολος (Μακεδονίας) / Σπυρόπουλος Ιωάννης (Φθιώτιδας).

Συνθέσεις ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο (84' Βιτόλο), Ζέκα (88' Φουρλάνος), Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (67' Μαυρίας).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Μποντόρ (71' Βάντο), Καλάιτζιτς, Σόουζα, Παπουλής (79' Ζόρντι Λόπεθ), Σουμπίνιο, Σίσιτς (55' Χόρχε Λόπεθ), Καπάνταης.

Σκόρερ: 14' Ζέκα, 46' Κλέιτον, 58' πεν. Κάλατζιτς, 75' πεν. Λέτο.

Κίτρινες: Καπίνο, Λέτο.

                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου