Τελευταία Νέα

10/12/11

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1


Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας με 3-1 του Ατρομήτου στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική.

Στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο γήπεδο της Τούμπας, επικράτησε με 3-1 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην μεγάλυτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με το "τρίποντο" αυτό έφτασε στους 19 βαθμούς. Από την άλλη ο Ατρόμητος άρχισε να δείχνει κάτι μετά το 60', αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι καλό από το συγκεκριμένο ματς και έμεινε στου 20 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και να δημιουργήσει πρόβλημα με τους Επστάιν και Μήτρογλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ έπεσε. Ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου και αυτό είχε ως συνέπεια, ο Ατρόμητος να ανέβει και να απειλήσει τους "ασπρόμαυρους" σημειώνοντας και ένα γκολ με τον Μπρίτο. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη, έκανε το 3-1 στις καθυστερήσεις και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Τούμπας.

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Ακρίβος (Αθηνών), Ποντίκης (Πρέβεζας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)/ Μπίκας (Χαλκιδικής).

Συνθέσεις ομάδων:


ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Λαζάρ (91' Άριας), Σαλπιγγίδης (69' Γεωργιάδης), Φωτάκης (73' Ίβιτς), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης (46' Σφακιανάκης), Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία (53' Αναστασάκος), Μπρίτο (85' Μακρής), Τάτος, Επστάιν, Μήτρογλου.

Κίτρινες κάρτες: Μαλεζάς (80', ΠΑΟΚ)-Μπάλλας (18', Ατρόμητος), Πίτου Γκαρσία (31', Ατρόμητος), Σφακιανάκης (94΄, Ατρόμητος), Μήτρογλου (94', Ατρόμητος).

Σκόρερ: Λίνο (19', ΠΑΟΚ), Βιεϊρίνια (29' πεν. ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (93', ΠΑΟΚ)-Μπρίτο (60', Ατρόμητος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου