Τελευταία Νέα

27/11/11

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0

                                

Εύκολο έργο είχε η Skoda Ξάνθη, η οποία στα Πηγάδια επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η Skoda Ξάνθη, επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο των Πηγαδίων για την 11η αγωνιστική της Super League.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφτασε στους 14 βαθμούς, ενώ παράλληλα, υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.


Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια βρέθηκε μπροστά με 2-0. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Ατρόμητος είχε μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ακριτική ομάδα σημείωσε άλλο ένα γκολ έστω και από σπόντα, ενώ στην συνέχεια δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, από την ομάδα του Ατρομήτου, η οποία σε γενικές γραμμές ήταν πολύ κακή στο συγκεκριμένο ματς.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena.

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)/ Τσορτανίδης (Αχαΐας)

Συνθέσεις ομάδων:

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Μάνταλος (71' Νταρμπιόν), Βασιλακάκης (83' Φλίσκας), Βλαχοδήμος, Ντάνι, Πόι (81' Μαρσελίνιο), Μαρκόφσκι.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης (26' Σφακιανάκης), Γιαννούλης, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος), Μπρίτο (46' Αναστασάκος), Τάτος, Επστάιν, Μήτρογλου.

Κίτρινες κάρτες: Ντάνι (30', Skoda Ξάνθη), Βάλλας (92', Skoda Ξάνθη)-Σκόνδρας (92', Ατρόμητος).

Σκόρερ: Μαρκόφσκι (4', Skoda Ξάνθη), Βασιλακάκης (19', Skoda Ξάνθη),Τόμας (47' αυτ. Skoda Ξάνθη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου