Τελευταία Νέα

29/12/11

Η κλήρωση του TOP-16 της Ευρωλίγκας!


Κλήρωση-λουκούμι για τον Παναθηναϊκό ο οποίος βρέθηκε στον όμιλο της Φενέρμπαχτσε και θα αντιμετωπίσει επίσης Ούνιξ και Αρμάνι Μιλανο. Ελπίζει ο Ολυμπιακός με ΤΣΣΚΑ, Γαλατατάσαραϊ, Εφέ.

Η τελευταία κλήρωση του TOP-16 (καθώς από του χρόνου θα γίνονται δύο όμιλοι των 8 ομάδων) επεφύλασσε έναν εξαιρετικό όμιλο για τον Παναθηναϊκό όπου μπορεί να τερματίσει και πρώτος. Φαβορί οι "πράσινοι" για την πρωτιά που θα τους κάνει να αποφύγουν πιθανότατα στα πλέι οφ την Μπαρτσελόνα.

Δύσκολη από την άλλη μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση για τον Ολυμπιακό ο οποίος βρέθηκε στον όμιλο της Ρεάλ Μαδρίτης και θα χρειαστεί να ταξιδέψει δύο φορές στην Κωνσταντινούπολη για τους αγώνες με Εφές και Γαλατάσαραϊ.

Στην Αθήνα, θα επιστρέψουν για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οι Φώτσης, Μπουρούσης, Νίκολας της Αρμάνι Μιλάνο που συνεχίζει να δείχνει ανώριμη αγωνιστικά κι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν επίσης την Ούνιξ Καζάν αλλά και την Αρμάνι.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα έρθει στο ΣΕΦ λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης, ο Τζαμόν Γκόρντον της Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, από την οποία έφυγε το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά, οι 4 όμιλοι του TOP-16 και πως διασταυρώνονται στα πλέι οφ:

E όμιλος:


ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ολυμπιακός
Εφές
Γαλατάσαραϊ

F όμιλος:

Ρεάλ Μαδρίτης
Σιένα
Μάλαγα
Μπιλμπάο

G όμιλος:

Φενέρμπαχτσε
Παναθηναϊκός
Ούνικς Καζάν
Αρμάνι Μιλάνο

H όμιλος:

Μπαρτσελόνα
Μακάμπι
Καντού
Ζαλγκίρις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου