Τελευταία Νέα

14/1/12

ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 2-0

Με δύο γκολ του Παπουλή ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της ουραγού Δόξας Δράμας για την 17η αγωνιστική. 

τις νίκες επέστρεψε ο ΟΦΗ, ο οποίος με δύο γκολ του Παπουλή στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας στο Ηράκλειο για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με το "τρίποντο" αυτό έφτασε στους 23 βαθμούς, ενώ η Δόξα που ηττήθηκε μετά από δύο αγωνιστικές παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα μπήκε δυνατά με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες του ΟΦΗ. Είχε μια καλή ενέργεια, αλλά ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κράτησε σχετικά εύκολα ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με γκολ, κάτι που έκοψε την φόρα των "μαυραετών" ενώ πέτυχε άλλο ένα στο τέλος της αναμέτρησης και πήρε αυτή τη σπουδαία νίκη. Η ομάδα της Δράμας παρότι έχει βελτιωθεί δείχνει πως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Τα στοιχεία του αγώνα :


Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ".

Διαιτητής/Βοηθοί: Δελφάκης (Αρκαδίας)/ Κούλα Χασάν (Μακεδονίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Σωμαρακάκης (Αθηνών).

Συνθέσεις ομάδων :


ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα (79' Πίτσος), Βάντο, Ζορμπάς (79' Μπόντορ), Βερόν, Τζ. Λόπεθ, Παπουλής, Χ. Λόπεθ (85' Γαλανόπουλος), Καμπάνταης.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Ψυχογιός (61' Αγγελούδης), Βέρτζος, Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (40' Σοϊλέδης), Ρούτσης, Λεάντρο, Βάντερσον, Λίμα (76' Στεργιανός), Αραβίδης.

Κίτρινες κάρτες: Καμπάνταης (40', ΟΦΗ), Σόουζα (60', ΟΦΗ)-Τριποτσέρης (26', Δόξα Δράμας), Σικαλιάς (92', Δόξα Δράμας).

Σκόρερ: Παπουλής (50', 86', ΟΦΗ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου