Τελευταία Νέα

25/1/12

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0


Στο +5 από τον δεύτερο Ολυμπιακό βρέθηκε μετά το 3-0 επί του Λεβαδειακού ο Παναθηναϊκός, χάρη στα γκολ των Τοτσέ (59', 63') και Σαριέγκι (33').

Τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο 3-0 και το +5 στην βαθμολογία επί του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός.

Σκόρερ των δύο τερμάτων στο 59' και 63' ο Τοτσέ ενώ ο Σαριέγκι στο 33' με κεφαλιά είχε ανοίξει το σκορ, στο εξ' αναβολής ματς που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική.

"Κλειδί" στο ματς, το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που άλλαξε την ψυχολογία των γηπεδούχων σε σχέση με προηγούμενα ματς που δυσκολεύονταν να το πράξουν αλλά και το τετράλεπτο (59'-63') που οι "πράσινοι" με γκολ του Τοτσέ "κλείδωσαν" την νίκη που τους έφερε στο +5 από τον Ολυμπιακό.

Τα στοιχεία αγώνα :
  
Τα στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο.

Διαιτητές/ Βοηθοί διαιτητή: Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου) / Πάνου Γρηγόριος (Αιτ/νίας), Ποντίκης Κωνσταντίνος (Πρέβεζας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δελφάκης Ιωάννης (Αρκαδίας) / Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας).

Οι συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο (71' Καραγκούνης), Ζέκα, Τοτσέ (78' Πετρόπουλος), Λέτο, Κουίνσι (82' Μαυρίας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Βιανά, Μαχαίρας, Ιωάννου, Αλεξίου, Κουτσόπουλος (60' Σάντσες), Σουμπίνιο, Κοιλιάρας (60' Παπαδόπουλος), Μεντί, Πόποβιτς, Βασιλείου (71' Ζαουί).

Σκόρερ: 33' Σαριέγκι, 59', 63' Τοτσέ / -

Κίτρινες: Σπυρόπουλος / Μαχαίρας, Βιανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου