Τελευταία Νέα

24/1/12

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Λύθηκε η συνεργασία με τον Κέιλιν Λούκας!


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Κέιλιν Λούκας. Κοινή συναινέσει το "διαζύγιο", σε μία σχέση η οποία κράτησε για 6 μήνες. Δεν έπεισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Πριν από έξι μήνες (23/7) η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Κέιλιν Λούκας, ο οποίος αποτελούσε μέρος του νέου πρότζεκτ των ερυθρολεύκων, για την δημιουργία μίας νεανικής ομάδας, με ρούκι Αμερικανούς παίκτες από το κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α. Το "πείραμα", όμως, στην πράξη, απέτυχε. 

Έξι μήνες μετά, λοιπόν, ο 22χρονος (24/5/1989) Αμερικανός πλέι-μέικερ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Κέιλιν Λούκας, η οποία είναι κοινή συναινέσει.

Ο απόφοιτος του Μίτσιγκαν Στέιτ δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του στην ομάδα, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ όποτε του δόθηκαν ευκαιρίες, αποδείχτηκε κατώτερος των προσδοκιών, με εξαίρεση ορισμένες "εκλάμψεις" σε κάποιους αγώνες.

 Το γεγονός πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στις φτέρνες τον Σεπτέμβρη τον πήγε πίσω, αλλά ακόμη και όταν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα της ομάδας, ενώ ούτε ταίριαξε στην φιλοσοφία του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Αντικαταστάτης του στο ρόστερ είναι ο συμπατριώτης του Έισι Λο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει  λύση της συνεργασία της με τον καλαθοσφαιριστή Κεϊλίν Λούκας. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου