Τελευταία Νέα

13/1/12

Ολυμπιακός : Στην Ορντουσπόρ ο Φρανθίσκο Χαβίτο!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον εξάμηνο δανεισμό του Φρανθίσκο Χαβίτο στην τουρκική Ορντουσπόρ.


Ο Φρανθίσκο Χαβίτο αποκλείστηκε από την αποστολή του εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό και αργά το βράδυ ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Ορντουσπόρ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που προπονεί ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στον Άρη.

Ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε στον Ολυμπιακό, έχοντας μόλις πέντε συμμετοχές (τέσσερις στο Πρωτάθλημα και μία παρουσία στο Κύπελλο) με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας και ένα γκολ κόντρα στη Δόξα Δράμας (μέτρησε και μία ασίστ στο ίδιο ματς).

Ο Χαβίτο αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο μεταγραφικό παζάρι (θυμίζουμε πως ο παίκτης είχε "κλείσει" από τον Γενάρη του 2011, ωστόσο ενσωματώθηκε στην πειραϊκή ομάδα τον Ιούλιο του ίδιου έτους), αλλά ο Ισπανός προπονητής άρχισε τον συμπατριώτη του μόλις δύο φορές στη βασική εντεκάδα (και, μάλιστα, σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα), ενώ ο πρώην παίκτης του Άρη δεν δηλώθηκε καν στη λίστα του Champions League.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2014. Όσο για την Ορντουσπόρ παλεύει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού Πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς έπειτα από 19 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της παραχώρησης, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Χαβιέ Περάλ Περιάνε (Χαβίτο), στην τουρκική ομάδα Ορντουσπόρ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου