Τελευταία Νέα

16/2/12

Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0

Ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη "λευκή" ισοπαλία από την Ουντινέζε στην Ιταλία. Ο "δικέφαλος" στάθηκε τυχερός στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε αισθητά στην επανάληψη. Κατάληψη από 4.000 οπαδούς του έκαναν "ασπρόμαυρο" το Φρίουλι.


Ο ΠΑΟΚ με μία ψυχωμένη εμφάνιση αλλά και τύχη πήρε αυτό που ήθελε στο "Φρίουλι" απέναντι στην Ουντινέζε (0-0). Ο "δικέφαλος" πιέστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο γκολ δεν δέχτηκε. Η ισοπαλία κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρώτος και καλύτερος παίκτης για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποτέλεσε σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια ευρισκόμενος πραγματικά σε μία εξαιρετική βραδιά. Αδύναμος κρίκος για την ελληνική ομάδα ήταν η επιθετική της γραμμή, καθώς σε ελάχιστες φάσεις απείλησε την άμυνα των Ιταλών.

  εμφάνιση της ομάδας του Λάσλο Μπόλονι, ήταν ανάλογη με εκείνες που έκανε στην φετινή της ευρωπαϊκή πορεία στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, που της επέτρεψαν να φθάσει στους "32" της διοργάνωσης.

Η ισοπαλία αυτή διατήρησε τον ΠΑΟΚ για 12 σερί ματς αήττητο στην Ευρώπη. Πλέον, έχει αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης και είναι ευκαιρία την ερχόμενη Πέμπτη, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει μία σημαντική πρόκριση.

Θα πρέπει, παρόλο αυτά, να βελτιώσει αισθητά την απόδοση του καθώς οι Ιταλοί ήταν σαφώς ανώτερη στην σημερινή αναμέτρηση.  Στο άλλο ματς που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, η Αλκμάαρ πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Άντερλεχτ με 1-0.

Τα στοιχεία του αγώνα :


Γήπεδο: "Φρίουλι".

Διαιτητής/Βοηθοί: Μαγιένκο/Μαρτίνεθ, Ιμπάνιεθ.

4ος Διαιτητής: Ρομέρο.

Οι συνθέσεις ομάδων:

Ουντινέζε(Φραντσέσκο Γκουιντολίν): Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Πατζιέντζα, Αμπντί, Πίντζι(57΄Φαμπρίνι), Μπάστα, Πασκουάλε, Αρμέρο, Φλόρο Φλόρες.

ΠΑΟΚ(Λάσλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Πάμπλο Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης(82' Λίνο), Αθανασιάδης(75' Γιάννου).

Κίτρινες κάρτες: Λάζαρ, Φωτάκης.

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου