Τελευταία Νέα

8/2/12

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 0-1


Ο Λεβαδειακός νικησε 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη με τέρμα του Σουμπίνιο (33') και έκανε σημαντικό βήμα στη μάχη της παραμονής. Πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τους Αρκάδες.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού τέσσερις ημέρες νωρίτερα, ο Λεβαδειακός "άλωσε" την Τρίπολη  αναγκάζοντας τον Αστέρα στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του (6 νίκες -3 ισοπαλίες μέχρι πρότινος).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε στην τελική επικράτηση στην εξ αναβολης αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Σουμπίνιο στο 33', με το δεύτερο σερί τρίποντο να τη φέρνει σε θέση βολης για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (έχει και έναν αγώνα λιγότερο).

Αυτή ήταν η 2η φορά που οι "πράσινοι" της Βοιωτίας πήραν τη νίκη στην έδρα του Αστέρα (ισάριθμες νίκες έχουν πλέον οι Αρκάδες) ενώ το εντυπωσιακό είναι πως διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεβαδειακός ευτύχησε να κάνει γκολ την πρώτη του μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ, με τον Κόρμπο να σημαδεύει αρχικά το δοκάρι και στην εξέλιξη ο -φορμαρισμένος- Σουμπίνιο να εκτελεί τον Κυριακίδη.

Ο Αστέρας από την πλευρά του εγκλωβίστηκε για αρκετή ώρα από το καλό στήσιμο των φιλοξενουμένων, οι οποίοι είδαν τον Κυριακίδη να νικάει σε τετ α τετ τον Περόνε και το δοκάρι να σταματάει την εκτέλεση φάουλ του Ράγιος λίγο πριν το φινάλε.

Να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, αφού ο Ναπολεόνι που πέρασε στο 87' αντί του Σουμπίνιο δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 94' (για σκληρό φάουλ σε αντίπαλο αλλά και διαμαρτυρια).

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης.


Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου).

Α' Βοηθός: Καρατζίκας (Αθηνών).

Β' Βοηθός: Δημητριάδης (Μακεδονίας).

4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Παρατηρητής: Αμυγδαλής (Σερρών).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46' Μπρέσκα), Άλβαρες (81' Ναβάρο), Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Περόνε, Χούλι (59' Σολάκης)

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (70' Μελισσάς), Πόποβιτς, Φαβάλι, Σουμπίνιο (87' Ναπολεόνι), Βασιλείου (79' Αλεξίου)

Κίτρινες κάρτες: Περόνε (51'), Τσαμπούρης (88'), Πουλίδο (90+2') /  Σουμπίνιο (68'), Βασιλειου (76'), Πόποβιτς (90'), Μεντί (90+2').

Κόκκινες κάρτες: Ναπολεόνι (90+4').

Σκόρερ: Σουμπίνιο (33').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου