Τελευταία Νέα

5/2/12

Ξάνθη-Αρης 0-2


Ο Αρης πέρασε από την Ξάνθη με 2-0 πετυχαίνοντας την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Σκόραρε ξανά ο Καστίγιο, με 10 τελείωσαν οι Ακρίτες σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 3 ώρες.

Αλμα πεντάδας για τον Αρη που επικράτησε δίκαια της Ξάνθης με 2-0 στα Πηγάδια με σκόρερ τους Ουμπίντες (59') και Καστίγιο (67') σε έναν αγώνα που διεξήχθη υπό συνεχή έντονη βροχόπτωση. Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στο τρίτο τους σερί τρίποντο, παραμένοντας παράλληλα για έκτο ματς αήττητοι.

Πλέον με τους 3 βαθμούς έφτασαν στους 28 τον 7ο Ατρόμητο και πλησίασαν στον πόντο την Ξάνθη. Παράλληλα και ο Νέρι Καστίγιο συνέχισε να πυροβολεί φτάνοντας τα 7 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια.

Οι Ακρίτες αφού έχασαν στην Κρήτη την περασμένη αγωνιστική για πρώτη φορά μετά από 10 ματς, έχασαν σήμερα και το αήττητο στα Πηγάδια μετά από 6 αγώνες, με αποτέλεσμα να μείνουν 3 βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ με 32.

Ο αγώνας που ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα ολοκληρώθηκε στις 10:15 το βράδυ αφού ένας κεραυνός στο 90' είχε ως αποτέλεσμα να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα! Το ίδιο είχε συμβεί και στο πρώτο ημίχρονο, μόνο που η διακοπή κράτησε για 8 λεπτά.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Βοηθοί: Ποντίκης, Γεωργιάδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (68' Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι (81' Καζάκης), Φλίσκας (63' Σουάνης), Ντάνι, Βλαχοδήμος.

Αρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Παπαζαχαρίας (46' Τριανταφυλλάκος), Καστίγιο (86' Κατίδης), Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος (84' Τσουκάνης), Λαζαρίδης, Ουμπίντες.

Σκόρερ: 59' Ουμπίντες, 67' Καστίγιο.

Κίτρινες: 32' Βάλλας, 65' Σουάνης / 33' Καστίγιο, 47' Καζναφέρης, 56' Νέτο.

Κόκκινες: 71' Βάλλας (2η κιτρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου