Τελευταία Νέα

5/2/12

ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-0


Δίχως να εντυπωσιάσει, αλλά με σοβαρό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο και ανέβηκε στην τρίτη θέση. 


Μετά από έναν ολόκληρο μήνα, η ΑΕΚ έσπασε την "κατάρα" και επέστρεψε στις νίκες έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει. Πρωταγωνιστής ο Καφές που πέτυχε το γκολ και είχε καλή απόδοση, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς που πάλευε σχεδόν σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Από την άλλη μεριά, ο Πανιώνιος για ακόμα ένα ματς είχε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και φυσικά με αντίπαλο την ΑΕΚ, είναι δύσκολο να ζητάς αποτέλεσμα αν σε 90 λεπτά κάνεις μόνο μια ευκαιρία. Παρόλα αυτά, αν συνεχίσει το σερί που τρέχει στην έδρα του, σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής.
  
Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: ΟΑΚΑ.

Διαιτητές: Θάνος (Γρεβενών) / Πάνου (Αιτωλ/νίας) - Ευθυμιάδης (Πιερίας).

4ος Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας).

Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός (Ρίκκα 50'), Κοντοές, Καφές, Βάργκας, Χοσέ Κάρλος (Καράμπελας 46'), Λεονάρντο (Σιαλμάς 81'), Λυμπερόπουλος, Μπέλεκ.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Ρόβας, Όμο (Ντιμπαλά 76'), Σάμαρης (Μενδρινός 56'), Γουνδουλάκης (Αντούνιες 65'), Σκέμπρι, Κούτσι.

Σκόρερ: Καφές (1-0) 27'.

Κίτρινες κάρτες:  Καφές 30', Λεονάρντο 32', Όμο 41'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου