Τελευταία Νέα

1/2/12

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε Κελέμπ Φόλαν και Βιτορίνο Αντούνες!


Η ΠΑΕ Πανιώνιος τελευταία ημέρα των μεταγραφών προχώρησε στην απόκτηση του Βιτορίνο Αντούνες, ενώ φαίνεται ότι τελευταία στιγμή ναυάγησε αυτή του Κελέμπ Φολάν!

Σε δύο προσθήκες στο ρόστερ της προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος την Τρίτη (31/1) τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, παίκτης των "κυανέρυθρων" θα είναι για τους επόμενους έξι μήνες οι Βιτορίνο Αντούνες, ενώ αποκτήθηκαν για τις Ακαδημίες και οι Θωμάς Μακαρονάς (μέσος από την Χαραυγή), Παναγιώτης Αποστόλου (τερματοφύλακας από το Καματερό) και Κώστας Σαμαρόπουλος (μέσος από τον Αετό Σκύδρας).

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Αντούνες αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ρόμα. Όσο για τον Φολάν; Η περίπτωση του Ιρλανδού επιθετικού ναυάγησε την τελευταία στιγμή, λόγω των απαιτήσεων του παίκτη. Έτσι προτιμήθηκε τελικά ο Πατρίκ Ντιμπαλά, που είχε αρχικά απορριφθεί λόγω των ιατρικών τεστ.

Ο Φόλαν ξεκίνησε την καριέρα του στη Λιντς και έχει αγωνιστεί σε Ράσντεν & Ντάιαμοντς, Χαλ, Τσέστερφιλντ, Γουίγκαν και Μίντλεσμπρο, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν οι Κολοράντο Ράπιντς στην Αμερική. Επίσης, είναι 7 φορές διεθνείς με την Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου