Τελευταία Νέα

17/1/12

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Φραν Γέστε!

                                 

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Φρανθίσκο Γέστε, καθώς ο πειραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, την Τρίτη (17/1).


Η απόφαση είχε παρθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας στις 8 Ιανουαρίου. Μπορεί να αγωνίστηκε κανονικά στα παιχνίδια που ακολούθησαν κόντρα σε Θρασύβουλο για το Κύπελλο (βασικός) και Λεβαδειακό για το Πρωτάθλημα (αλλαγή), αλλά η μοίρα του Βάσκου στην ομάδα ήταν προδιαγεγραμμένη.

Ο Φρανθίσκο Γέστε δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και την Τρίτη (17/1) η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας της με τον 33άχρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πήγε στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας και έβαλε την υπογραφή του στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμμετείχε σε όλα κι όλα εννέα παιχνίδια του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν (πέντε στο Πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και δύο στο Champions League), μετρώντας δύο ασίστ και κανένα γκολ. Θα έχουμε να θυμόμαστε, πάντως, την έξοχη ασίστ στον Γιάννη Φετφατζίδη, στη νίκη 1-0 του Θρύλου επί της Μαρσέιγ στη Μασσαλία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Γέστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου