Τελευταία Νέα

9/4/12

Λεβαδειακός - Skoda Ξάνθη 2-0

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ τερέν λόγω της συνεχής βροχόπτωσης, ο Λεβαδειακός έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης. Μοιραίος για τους Ακρίτες ο Μαρκόβσκι που έχασε πέναλτι.

Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό να επικρατήσει με 2-0 της Ξάνθης στο παιχνίδι που είχε αναβληθεί την Κυριακή λόγω του δυνατού αέρα. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το βαρύ τερέν- στο οποίο είχαν δημιουργηθεί και αρκετές λίμνες λόγω της συνεχής βροχόπτωσης- και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ναπολεόνι και Πόποβιτς. Στην επανάληψη η Ξάνθη πίεσε για να πετύχει ένα γκολ, κέρδισε το πρώτο της πέναλτι στο πρωτάθλημα και την αποβολή του Μεντί (76'), ωστόσο ο Μαρκόβσκι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από την άσπρη βούλα.

Με αυτή τη νίκη ο Λεβαδειακός ανέβηκε 10ος με 33 βαθμούς και έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του (σ.σ. θέλει μαθηματικά άλλους δύο βαθμούς), αφήνοντας παράλληλα 11η την Ξάνθη (32β.) η οποία πλέον μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.

Τα στοιχεία του αγώνα :


Γήπεδο: Λιβαδειάς.

Διαιτητής: Βοσκάκης.

Βοηθοί: Καρατζίκας, Τσολάκης.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Σουμπίνιο (Μαχαίρας 90+3'), Φαβάλι (Κουτσόπουλος 64'), Ναπολεόνι, Πόποβιτς (Βασιλείου 81').

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Εντιμάρ, Στάσιακ, Καζάκης (Μαρκόβσκι 52'), Μπέρτος, Κομεσίδης, Φλίσκας (Νταρμπιόν 80'), Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης (Πλατέλλας 39').

Σκόρερ: Ναπολεόνι 18', Πόποβιτς 31'

Χαμένο Πέναλτι: Μαρκόβσκι 77'.

Κίτρινες: Πόποβιτς 41', Λισγάρας 49', Μουλόπουλος 90+4' - Πόι 34', Μαρσελίνιο 41', Στάσιακ 62', Βασιλακάκης 72', Λυμπερόπουλος 74', Πλατέλλας 88'.

Κόκκινες: Μεντί 76', Λισγάρας 90+4' (2η κίτρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου