Τελευταία Νέα

25/5/12

ΠΑΟΚ : Πάμπλο Γκαρσία και Άλβες Λίνο μέχρι 2013!

                                          

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Άλβες Λίνο συμφώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2013. 

Για ένα ακόμη χρόνο θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» ο Άλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός σήμερα (25/5) το απόγευμα, σε συνάντηση του με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κατεβάζοντας το κασέ του κατά 35%.
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσατντινίδη και υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο και συγκεκριμένα έως τις 30/6/2013.
Ο Ουρουγουανός μέσος έμεινε, αποδεχόμενος σημαντική μείωση των αποδοχών του σε σύγκριση με την τελευταία του σεζόν (350.000 ευρώ προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιό του), ενώ το Σάββατο θα αναχωρήσει για την πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές.
Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: "Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Π.Α.Ο.Κ. για ακόμη έναν χρόνο.
Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. Αυτό που περιμένω και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Πρόεδρο Ζήση Βρύζα, τον αντιπρόεδρο Παντελή Κωνσταντινίδη και τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο".
Χρειάστηκαν μόνο πέντε λεπτά στο Γκαρσία!
Το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο "Δικέφαλο". Το έδειξε και σήμερα το μεσημέρι όταν βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για το νέο συμβόλαιό του διάρκειας ενός έτους.
Για να δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ δεν χρειάστηκαν παρά μόνο πέντε λεπτά. Δεν είχε άλλωστε να διαπραγματευτεί κάτι ιδιαίτερο, αφού δεχόμενος μείωση 30% στις απολαβές του (το συμβόλαιο που ολοκληρώθηκε του απέφερε 350.000 ευρώ ετησίως), είχε δείξει εμπράκτως την επιθυμία του να μείνει ο ηγέτης της ομάδας για ένα ακόμη χρόνο.
Κάτι ανάλογο είχε κάνει και όταν είχε ανανεώσει το 2010 το συμβόλαιό του (τότε η μείωση έφτανε το 35%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου