Τελευταία Νέα

31/5/12

Οι απώλειες των ομάδων που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση!

                                

Κίνδυνο... αφανισμού αντιμετωπίζουν ομάδες που δεν εξασφάλισαν την αδειοδότηση, αφού χάνουν πάνω από το μισό ρόστερ τους και θα πορευθούν με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών. Διαβάστε τις απώλειες ΑΕΚ, Αρη, ΟΦΗ, Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρας.


Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια, δεν μπορούν να ανανεώσουν συμβόλαιο και να προχωρήσουν σε μεταγραφές, ωστόσο μπορούν να ανανεώσουν συμβόλαια Ελλήνων παικτών κάτω των 22 ετών, ενώ δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές παρά μόνο γηγενών, επίσης κάτω των 22.


Αυτό σημαίνει ότι ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ, ΠΑΣ, Πανιώνιος και Κέρκυρα χάνουν ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο.


Η ΑΕΚ, χάνει τους Καφέ, Γεωργέα, Βάργκας, Κάρλος και Μπέλεκ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Λυμπερόπουλο εφόσον αποφασίσει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη ένα χρόνο.


Εννέα ποδοσφαιριστές (από τους λεγόμενους βασικούς) χάνει ο ΠΑΣ, έξι ο Πανιώνιος, πέντε ο Αρης, πέντε και η Κέρκυρα, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, του οποίου 14 ποδοσφαιριστές λήγουν τον Ιούνιο τα συμβόλαιά τους.


Αναλυτικά:


ΑΕΚ: Καφές, Γεωργέας, Βάργκας, Κάρλος, Μπέλεκ (και ο Λυμπερόπουλος αν συνεχίσει το ποδόσφαιρο)


ΟΦΗ: Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Ούκαρ, Κάλαϊτζιτς, Βεζυρίδης, Μπόντορ, Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς, Ζόρντι Λόπες, Χόρχε Λόπεθ, Μάντζιος


ΑΡΗΣ: Πρίττας, Ακόστα, Σανκαρέ, Ντίκο, Φατί (εκκρεμούν οι προσφυγές Κατίδη και Σηφάκη)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πιέρ, Κούτσι, Ρόβας, Κουλουχέρης, Σκέμπρι, Ντιμπαλά.


ΚΕΡΚΥΡΑ: Ιωάννου, Τσίγκας, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Μίχος (εκκρεμούν και οι περιπτώσεις προσφυγών των Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς και Τζάστιν Χάμπερ)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπακαγιόκο, Κώτσιος, Ανδράλας, Πάντος, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Βάντερσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου