Τελευταία Νέα

17/5/12

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε Άκη Μάντζιο!

                                

Την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στην τεχνική της ηγεσία, ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης η Κέρκυρα.

Δύο ημέρες μετά το επίσημο "διαζύγιο" με τον Τίμο Καβακά, η Κέρκυρα βρήκε τον αντικαταστάτη του στον πάγκο, ο οποίος θα είναι ο Άκης Μάντζιος.
Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο, ήρθε σε συμφωνία με τους παράγοντες των Φαιάκων και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νησιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε που εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα:
"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, μονοετούς διάρκειας, με τον προπονητή, κ. Απόστολο (Άκη) Μάντζιο.
Ο Άκης Μάντζιος γεννήθηκε στις 21/10/1969 και, ως ποδοσφαιριστής, άρχισε την καριέρα του από τον ΑΟ Κηφισιάς, προτού μεταπηδήσει, το 1991, στον Πανιώνιο.
Στη Νέα Σμύρνη έμεινε ως το 1998, "χτίζοντας" όνομα ως ένας απ’ τους πλέον αξιόπιστους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος (αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος του ’98, κόντρα στον Παναθηναϊκό), προτού μετακομίσει μία διετία στον Άρη (1998- 2000), μία σεζόν στον Ιωνικό (2000-2001) κι επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη, όπου και "κρέμασε τα παπούτσια του".
Την προπονητική σταδιοδρομία του την άρχισε το 2004, στα τμήματα υποδομής του "Ιστορικού" (συν τον Πανιώνιο Καλλιθέας), προτού το 2008 καθίσει, ως πρώτος προπονητής, στον πάγκο του Χαϊδαρίου.
Το 2009 επέστρεψε στον Πανιώνιο ως μέλος του τεχνικού του επιτελείου (βοηθός Φερέρα, Παράσχου, Στάρε), προτού αναλάβει, σε δύο περιόδους, χρέη πρώτου: τη σεζόν 2010-’11 και τη φετινή (2011-’12, ενδιαμέσως θητεία στον Θρασύβουλο), μετά το "αντίο" Λεμονή, οδηγώντας την ομάδας στην παραμονή της στη Super League, παρά τα πολλά προβλήματα που την ταλάνισαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου