Τελευταία Νέα

23/5/12

Παρελθόν ο Γιώργος Δώνης από τον Ατρόμητο!

                                       
Μετά από τρία πετυχημένα χρόνια ο Ατρόμητος και ο Γιώργος Δώνης θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, καθώς έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.


Χώρισαν οι δρόμοι του Γιώργου Δώνη με τον Ατρόμητο μετά από τρία πετυχημένα χρόνια, όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ του Περιστερίου.
Ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του τα τρία τελευταία χρόνια, συμμετείχε σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε μπήκε στα πλέι οφ και κέρδισε το "εισιτήριο" για το Europa League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη.
Στην σημερινή συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια και συνδυάστηκε με τις δύο συνεχόμενες συμμετοχές του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την εκπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, την καλύτερη στα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του Μάκη Αγγελίννα, Μίοτραγκ Μένταν, Γρηγόρη Γεωργίτσα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.
Ο Γιώργος Δώνης κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας σε 96 παιχνίδια πρωταθλήματος και play offs με απολογισμό 32 νίκες, 34 ισοπαλίες και 30 ήττες. Στο Κύπελλο Ελλάδας και σε 15 αγώνες, ο απολογισμός είναι 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με κορυφαίες βέβαια στιγμές τις δύο συμμετοχές της ομάδας μας στον τελικό του θεσμού πέρσι και φέτος. Συνολικά κοουτσάρισε τον Ατρόμητο σε 111 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου