Τελευταία Νέα

31/5/12

Παναθηναϊκός :Ραντεβού παραμονής Φερέιρα-Γόντικα!

                             
Οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκαν με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο τιμόνι του θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου...
Ο Πορτογάλος συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γόντικα και συνομίλησαν σε εξαιρετικό κλίμα για το μέλλον της συνεργασίας τους. Κοινή συνισταμένη είναι η επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί.
Οι τρεις άνδρες έβαλαν στο τραπέζι τα πάντα για περισσότερες από τρεις ώρες και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Διαπίστωσαν ότι μπορούν να συνεργαστούν και όλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα του ραντεβού.
Δεύτερο το οικονομικό
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο οι αποδοχές του έχουν δευτερεύουσα σημασία, όμως απαιτεί εγγυήσεις για να παραμείνει. Ο Πορτογάλος εξέθεσε το σχέδιο του για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θεωρεί απαραίτητη τη διοικητική σταθερότητα και τις τακτικές πληρωμές.
Τόνισε ότι είναι αναγκαίο να καταρτιστεί ένα πλάνο και να τηρηθεί και πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν φέτος. Διαφορετικά, τίποτα δεν πρόκειται να λειτουργήσει και η ομάδα θα τεθεί εκτός στόχων από πολύ νωρίς.
Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέστη στο ραντεβού και του έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πως θα τηρηθεί στο ακέραιο ο σχεδιασμός. Ο Γόντικας μετέφερε την εμπιστοσύνη του Δ.Σ. και τόνισε πως η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου