Τελευταία Νέα

17/5/12

Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου : Η προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το EURO 2012

                                   

Διαβάστε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας που θα πάνε στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία και τις απαντήσεις του Φερνάντο Σάντος.


Ο Φερνάντος Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παρέδωσε την Πέμπτη το μεσημέρι, =ανακοίνωσε τους 25 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, ενόψει του EURO 2012.
Σε αυτή έχουμε κάποιες μικρές εκπλήξεις, με τον Φερναντο Σάντος να εξηγεί πως κριτήριο για την επιλογή του ήταν η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στην Εθνική όλο το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Η προεπιλογή του Πορτογάλου τεχνικού με 25 ποδοσφαιριστές, δυο εκ των οποίων θα "κοπούν" στο τέλος της προετοιμασίας:
"Σηφάκης, Χαλκιάς, Τζόρβας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Φορτούνης, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου".
Έκπληξη είχαμε με τη συμμετοχή των Μήτρογλου, Κονέ και Φορτούνη. Ο Φερνάντος Σάντος ωστόσο δήλωσε πως ήθελε να φτιάξει μία ισορροπημένη λίστα, με νιάτα, εμπειρία και λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου