Τελευταία Νέα

21/5/12

Play off:Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-0


Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως και το 2009 έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής της τελευταίας αγωνιστικής στα πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ, που έφερε τους πράσινους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι μας βέβαια δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο, αφού είχαμε λίγες φάσεις, πολλά κενά διαστήματα και τρεις πρωταγωνιστές με διαφορετικό ρόλο.

Σίγουρα η φάση που θα συζητηθεί αρκετά είναι το ακυρωθέν γκολ του Λυμπερόπουλου στο ξεκίνημα του αγώνα, το οποίο έπρεπε να μετρήσει, αλλά ο βοηθός του Κάκου "κρέμασε" και τον ίδιο, καθώς η φάση ήταν οριακή.

Από εκεί και πέρα η Ένωση είναι ζήτημα αν δημιούργησε 2-3 κλασικές ευκαιρίες, μαζί με το γκολ, ενώ και οι πράσινοι εκτός από το τέρμα του Τοτσέ είχαν 3-4 καλές στιγμές.

Όσον αφορά την επιλογή του Βίκτωρ Κλωναρίδη να βρεθεί στον πάγκο, μάλλον δικαιώθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, αφού στα 34 λεπτά που αγωνίστηκε ο νεαρός άσος ακούμπησε ελάχιστες φορές τη μπάλα (φανερά ανέτοιμος).

Tα Στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών), Καρατζίκας Αντώνιος (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Ντίτσος Γεράσιμος (Πρέβεζας)
Παρατηρητής: Σίπκας Αντώνιος (Φλώρινας).

Συνθέσεις ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Ζέκα, Νίνης (Καραγκούνης 70'), Κλέιτον (Πετρόπουλος 92'), Σουίνσι, Τοτσέ (Μαυρίας 72').

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Μανωλάς (Φούντας 57') - (Κλωναρίδης 66'), Κοντοές, Λαγός, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Λεονάρντο (Γκούντγιονσεν 25'), Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος.

Σκόρερ: Τοτσέ (62' σουτ) -

Κάρτες: Λαγός (κίτρινη 47'), Φούντας (64' κίτρινη), Κουίνσο (65' κίτρινη), Μαυρίας (κίτρινη 72'), Καντέ (κίτρινη 82').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου