Τελευταία Νέα

25/6/12

AEK : Έδωσαν τα χέρια Θωμάς Μαύρος-Βαγγέλης Βλάχος!

                                       
Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, είναι ο Βαγγέλης Βλάχος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θωμάς Μαύρος και ο Βαγγέλης Βλάχος είχαν συνάντηση προ ολίγου και κατέληξαν σε προφορική συμφωνία προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης και από κοινού να προχωρήσουν στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και στον αγωνιστικό σχεδιασμό που θα αφορά τη σεζόν 2012-13.
Ο  Βλάχος υπενθύμισε στον Μαύρο ότι αποτελεί έναν στρατιώτη της ΑΕΚ και ότι αυτή τη στιγμή δεν αξιώνει να μάθει κάτι παραπάνω σχετικά με το πως θα κινηθεί η ομάδα, ενώ του τόνισε πως αποτελεί τιμή του που ο πρώην συμπαίκτης του και μύθος του ελληνικού ποδοσφαίρου του δείχνει αυτή την εμπιστοσύνη και του δίνει το βαρύ φορτίο του να αναλάβει την ΑΕΚ.
Με βάση τον άξονα πάνω στον οποίο κινήθηκε η συζήτηση,  η ομάδα εννοείται πως θα πάει σε ένα πολύ σφικτό μπάτζετ και πρέπει οι δύο άνδρες να περάσουν τη δική τους ΑΕΚτζήδικη φιλοσοφία και την νοοτροπία τους, κάτι που από το πέρασμά τους και οι δύο από την Ένωση γνωρίζουν πως να δώσουν. Πρέπει επίσης να υπάρξει… ενωσίτικη πανστρατιά, προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.
Στο πλευρό του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της Ένωσης θα βρίσκεται ο επί χρόνια συνεργάτης του Νίκος Κοτσοβός και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Μανώλης Παπαδόπουλος, έπειτα από πρόταση του Θωμά Μαύρου, ενώ επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από χρόνια ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας, ο οποίος στο παρελθόν αποτελούσε τον γυμναστή αποκατάστασης της Ένωσης.
Αύριο, Τρίτη, ο Θωμάς Μαύρος και ο Βαγγέλης Βλάχος θα επισκεφτούν τα Σπάτα και επί της ουσίας θα ξεκινήσουν τη συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου