Τελευταία Νέα

26/6/12

Ηλυσιακός : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έρνεστ Σκοτ!


Την απόκτηση του Έρνεστ Σκοτ ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός ο οποίος προτίμησε τον πρώην παίκτη του Περιστερίου που έχει και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Ηλυσιακός γνωστοποίησε την απόκτηση του Έρνεστ Σκοτ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας των Ιλισίων. Επίσης, είχε ανανεώσει με τον Γιώργο
Αποστολίδη, πριν από περίπου ένα 10ήμερο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας του, αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος γνωρίζει τις δυνατότητες του 30χρονου παίκτη, από την κοινή πορεία τους στο Περιστέρι.

Με ύψος 2.01 μ. και υψηλό ποσοστό ευστοχίας από την γραμμή των 6.75 μ. ο νέος Αμερικάνος του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, καλύπτει επάξια τις θέσεις των φόργουορντ, αποτελώντας υπερπολύτιμο "εργαλείο" στα χέρια του προπονητή.

Πριν τη διετή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σκοτ έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη με την Τριέρ, ενώ είναι απόφοιτος του Valdosta State University.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία κινήθηκαν συντονισμένα για να αποκτήσουν τον παίκτη, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο και άλλων ομάδων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου