Τελευταία Νέα

25/6/12

Άδειο το ρόστερ του Άρη!

                              
Προτεραιότητα στον Άρη είναι η εύρεση βιώσιμης λύσης, ωστόσο υπάρχει και αγωνιστική κρίση, μιας και μόλις 14 παίκτες έχουν απομείνει στο ρόστερ.
Αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από τον Άρη ως τώρα, ενώ πολλοί είναι κι αυτοί που έχουν καταθέσει προσφυγή, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα. Με τα τρέχοντα δεδομένα, οι «κίτρινοι» δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές, παρά μόνο Ελλήνων παικτών έως 22 ετών, ενώ απαγορευτικό υπάρχει και στις ανανεώσεις. Αποτέλεσμα είναι να έχουν παραμείνει μόλις 14 παίκτες στο ρόστερ της ομάδας, με τους διοικούντες να προσπαθούν να χτίσουν μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, αναφορικά με τις οικονομικές οφειλές. Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η κίνηση να μοιράσει σε αυτούς το ποσό των 77.000 ευρώ που συγκέντρωσαν οι οπαδοί.
Στο δυναμικό του Άρη, έχουν απομείνει οι εξής: Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης (τερματοφύλακες), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Δημητρης Κοτσώνης, Μιχάλης Γιαννίτσης (αμυντικοί), Κώστας Καζναφέρης, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Κώστας Καπετάνος, Μανώλης Παπαστεριανός, Στέλιος Τσουκάνης (μέσοι) και Γιάννης Γιαννιώτας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Σάκης Κανούλας, Nίκος Αγγελούδης (επιθετικοί).
Στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιακούποβιτς, που απομένει το τυπικό της λύσης της συνεργασίας του με τον Άρη, όπως και ο Ακόστα, ο οποίος θα ήθελε να μείνει, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι με τις ποινές των αδειοδοτήσεων δεν θα μπορέσει να ανανεώσει. Παράλληλα, η διοίκηση σχεδιάζει να προωθήσει τουλάχιστον επτά παίκτες από την ομάδα Νέων, για να καλυφθούν κάποιες ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου