Τελευταία Νέα

26/6/12

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε επίσημα στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο

                                   

Την Τρίτη (26/6) στα γραφεία της ΕΕΑ κατατέθηκαν τα χαρτιά για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Έλειπε η φορολογική ενημερότητα κι έτσι το αίτημα θα πάει για έγκριση στις 5/7!
Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό, καθώς ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι πλέον το νέο αφεντικό της διοίκησης της ομάδας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μαζί με τον δικηγόρο του, προχωρώντας στη μεταβίβαση των μετοχών. Ωστόσο το θέμα θα συζητηθεί την Πέμπτη 5/7, καθώς από τα απαραίτητα έγγραφα απουσίαζε η φορολογική ενημερότητα.
Έτσι, λοιπόν, ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει και την τυπική έγκριση της ΕΕΑ, όντας το μεγάλο αφεντικό της ΚΑΕ, με ποσοστό το 89,9% των μετοχών.
Να υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο ένα μήνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αυτός που κάνει ... κουμάντο στην ΚΑΕ και είναι εκείνος που είχε και τις επαφές με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Όλα τα θέματα της ομάδας, τα τρέχει ο ίδιος ο οποίος αναζητά αυτό το διάστημα και τον αντί-Ζοτς για να γυρίσει η ομάδα σελίδα και στο ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου