Τελευταία Νέα

27/6/12

Ατρόμητος : Παρουσίασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς!


Ο Ατρόμητος παρουσίασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν. 
Ο Ατρόμητος παρουσίασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ως νέο προπονητή της ομάδας. Ο Σερβοέλληνας προπονητής οριοθέτησε τους στόχους για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεις ώστε ο Ατρόμητος να φθάσει ακόμα πιο ψηλά.
Αρχικά μίλησε ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος παρουσίασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ ανέπτυξε τους στόχους για τη νέα περίοδο ευχαριστώντας παράλληλα όσους βοήθησαν τον Ατρόμητο να φθάσει στο επίπεδο που βρίσκεται.

Γιώργος Σπανός: "Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο κ. Μπάγεβιτς. Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθεροποιήσουμε την ομάδα μας. Ελπίζω να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να είμαστε πιο τυχεροί στην Ευρώπη από το 2006 που πέσαμε στη Σεβίλλη. Έχω μια γνωριμία ετών με τον κ. Μπάγεβιτς. Ήταν εύκολο και γρήγορο να συνεργαστούμε με τον κ. Μπαγεβιτς ο οποίος λαμπρύνει το σύλλογο.
Δεν θέλω να λέω πολλά. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα παρά μόνο δουλειά. Το στοίχημα μας είναι να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να έχουμε μια βιώσιμη ομάδα. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο. Είμαστε από τις πρώτες ομάδες που πήραμε αδειοδότηση για την Ελλάδα και την Ευρώπη".
Ντούσαν Μπάγεβιτς: υχαριστώ που είστε εδώ. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και πολύ καλές συνθήκες. Έπαιξε δύο φορές σε τελικό κυπέλλου τα τελευταία χρόνια. Πρώτος στόχος είναι να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη και φυσικά στόχος είναι και το κύπελλο αλλά και η τετράδα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε πάνω από όλα η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο."
Όταν δουλεύω πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Το θέμα δεν είναι να πετύχει ο Μπάγεβιτς αλλά να πετύχει ο Ατρόμητος. Με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί που θέλουμε όλοι. Πάντα δουλεύω με σοβαρότητα."
Αν μπορούμε να πάμε ψηλά γιατί να μην το κάνουμε. Δεν μου αρέσει... Όπου κι αν ήμουν πάντα ήθελα να πάω ψηλά. Θέλω να πάμε εκεί όπου δεν πιστεύουν ότι μπορούμε να πάμε!" (σε αυτό το σημείο οι οπαδοί ζήτησαν το πρωτάθλημα).
Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για τελικό κυπέλλου. Είναι νωρίς. Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί".
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου