Τελευταία Νέα

29/6/12

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Συμφώνησε με Αργυρή Πεδουλάκη ,συμφωνία με τον Μάικ Μπράμο και επιστροφή του Ντρου Νίκολας!

                             

Ο Αργυρής Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν και απομένουν οι μόνο ανακοινώσεις!Ο Παναθηναϊκός "έκλεισε" για τα επόμενα τρία χρόνια τον Μάικ Μπράμο ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των "πρασίνων" εν όψει της νέας σεζόν. Ακόμη σε συμφωνία με τον Ντρου Νίκολας έχουν έρθει οι Πράσινοι, με τον Αμερικανό να αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα!



Το κενό που άφησε πίσω του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται πως θα καλυφθεί από έναν έμπειρο Έλληνα προπονητή. Ο λόγος για τον Αργύρη Πεδουλάκη, που είναι ο εκλεκτός της "πράσινης" διοίκησης.
Συγκεκριμένα, ο 48χρονος κόουτς, που είχε εξαιρετική καριέρα στο Περιστέρι, συμφώνησε προφορικά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και το θέμα αναμένεται να κλείσει θετικά ακόμη και εντός της ημέρας.
Οι διοικούντες του τριφυλλιού "έδωσαν τα χέρια" με τον Έλληνα τεχνικό το βράδυ της Τετάρτης κι αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση που θα κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό.
Όλα δείχνουν λοιπόν, πως ο πρώην προπονητής του Περιστερίου, θα κάτσει την επόμενη σεζόν στον "πράσινο" πάγκο ( η συμφωνία θα είναι για ένα χρόνο), αφού οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έκριναν πως είναι η καλύτερη λύση.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το "τριφύλλι" είχε στα αρχικά σχέδιά του να γίνει προπονητής ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που αρνήθηκε, έψαξε ξένο προπονητή αλλά δεν βρήκε κάποιον κατάλληλο, ενώ και η λύση Ιτούδης δεν προχώρησε.
Όλα τα παραπάνω, είχαν ως αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να στραφούν στην ελληνική αγορά και ο Αργύρης Πεδουλάκης κρίθηκε ως κατάλληλος, αφού έχει χρόνια εμπειρία και έδειξε έργο στο Περιστέρι.
Εκλεισε τον Μάικ Μπράμο!
Ο Μάικ Μπράμος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς είναι ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της "πράσινης" ΚΑΕ.
Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού με Έλληνες παίκτες ξεκίνησε έστω κι αν ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.
Ο Μάικ Μπράμος αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και μόλις την Δευτέρα επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή από τη Λιθουανία, όπου δόθηκαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.
Μάλιστα, ο Μπράμος φέρεται πως ήταν ο κύριος λόγος του ταξιδιού του Μάνου Παπαδόπουλου στην Αυστρία. Ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, φέρεται να είχε συνάντηση με τον Ελληνοαμερικανό και οι δύο πλευρές να συμφώνησαν σε συνεργασία τριετούς διάρκειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Μπράμος ανέρχονται σε 1 εκατομμύριο ευρώ και για τα τρία χρόνια. Την πρώτη σεζόν θα πάρει 300.000 ευρώ, τη δεύτερη 350.000 και την τρίτη 400.000.
Δείτε βίντεο με τον Μάικ Μπράμο:
  

Η επιστροφή του Νίκολας!

O Aμερικανός γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό -όπως αναφέρει σημερινό (29/6) δημοσίευμα της SportDay- και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του Ντρου Νίκολας. Φυσικά και οι δύο ανακοινώσεις θα γίνουν μετά την επισημοποίηση του νέου τεχνικού της ομάδας.
Δείτε βίντεο με τον Ντρου Νίκολας:
    
Παράλληλα σήμερα (29/6) είναι προγραμματισμένο να γίνει και το ραντεβού με τον κοινό εκπρόσωπο των Καϊμακόγλου, Μπατίστ, Βουγιούκα, Περπέρογλου για να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου