Τελευταία Νέα

30/6/12

ΠΑΣ Γιάννινα : Έκλεισε τέσσερις νεαρούς παίκτες!

                                             

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερις νεαρούς παίκτες έκλεισε η ομάδα του ΠΑΣ, όλοι κάτω από τα 24 που είναι το όριο λόγω τιμωρίας του συλλόγου. 

Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Κοροβέση, Κωστάκη, Μπακόλα και Γανωτή, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να βρεθούν στην πρώτη της ομάδας, που θα γίνει σήμερα το απόγευμα.
Ο Νίκος Κοροβάσης, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, είναι αριστερό μπακ, με επιθετικές αρετές και προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν, στην οποία ήταν από τους κορυφαίους της πρωταθλήτριας «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Χάρης Κωστάκης, που έχει περάσει στο παρελθόν και από της ακαδημίες του ΠΑΣ, την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηρακλή.
Τέλος το δίδυμο των Αποστόλη Μπακόλα και Κώστα Γανοτή, προέρχεται από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο πρώτος είναι 19 χρονών, τερματοφύλακας και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος. Από την άλλη, ο Γανωτής είναι αμυντικός μέσος, 20χρονών και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την σεζόν 2010-11 αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο.
Όσο για της ανανεώσεις, δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις μέσα στην μέρα, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου ο Τζημόπουλος, προκειμένου να συζητήσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον «Άγιαξ της Ηπείρου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου