Τελευταία Νέα

24/6/12

ΑΕΚ : Μπαίνει μπροστά ο Θωμάς Μαύρος!

                              
Ο Θωμάς Μαύρος μπαίνει μπροστά για την σωτηρία της ΑΕΚ και από την Δευτέρα (25/6) αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το αγωνιστικό τμήμα της Ένωσης! Εκδίδονται άμεσα 50.000 διαρκείας με γενική τιμή 150 ευρώ. Παραμένει ίδια η διοίκηση τουλάχιστον μέχρι τη Γ.Σ. στις 4 Ιουλίου. Διαβάστε τι δήλωσε ο ίδιος ο Μαύρος!

Μετά από πολύωρη συνάντηση που είχε ο Θωμάς Μαύρος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο, συμφωνήθηκε η ενεργοποίηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και η παράδοση εν λευκώ του αγωνιστικού τμήματος.
Αυτό σημαίνει ότι από την αρχή της επόμενης εβδομάδας, ο Θεωμάς της ΑΕΚ, θα ασχοληθεί να τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν τον προπονητή, τους παίκτες, προτάσεις και αποδεσμεύσεις. Όπως μάλιστα τόνισαν οι δύο άνδρες, "σημασία δεν έχουν οι θέσεις, αλλά η σωτηρία της ΑΕΚ". πιθανότατα όμως, ο Μαύρος να γίνει επίτιμος πρόεδρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θωμάς Μαύρος βγαίνει μπροστά προκειμένου να φέρει άμεσα ρευστό στα ταμεία της Ένωσης και για να το πραγματοποιήσει αυτό θα στηριχτεί αρχικά στον κόσμο αλλά και σε όποιον επιφανή ΑΕΚτζή θελήσει να βοηθήσει.
Συγκεκριμένα θα αναλάβει την προώθηση των διαρκείας αλλά και την δημιουργία ενός "λογαριασμού" προκειμένου όσοι φίλοι της ΑΕΚ θελήσουν να κάνουν δωρεά στον δικέφαλο από 20 ευρώ και πάνω.
50.000 εισιτήρια διαρκείας από 150 ευρώ!
Όσον αφορά την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, Μαύρος και Δημητρέλος αποφάσισαν να γίνει έκδοση 50.000 καρτών, με την ΠΑΕ ΝΑ ρίχνει τις τιμές τους στα 150 ευρώ γενική είσοδο για όλες τις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Μοναδικά διαρκείας που θα παραμείνουν στις υψηλές τιμές, είναι αυτά των VIP και της θύρας 29.
Οι δωρεές των οπαδών
Όπως είχε τονίσει ο Θωμάς Μαύρος στις σκέψεις του ήταν και το άνοιγμα λογαριασμού προκειμένου να καταθέσουν οπαδοί της ΑΕΚ από 20 ευρώ και πάνω και να μαζευτεί ένα ποσό που θα χρησιμοποιηθεί άμεσα για την ομάδα.
Επειδή όμως μια τέτοια σκέψη έχει κάποια νομικά κολλήματα, αποφασίστηκε αυτή η προσπάθεια να γίνει μέσω "δηλώσεων συμμετοχής" , έτοιμες φόρμες στις οποίες οι φίλοι της ΑΕΚ θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και θα δηλώνουν πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν.
Όταν συγκεντρωθεί το επιθυμητό ποσό, τότε θα κληθούν να το καταθέσουν στην ΠΑΕ, έτσι ώστε να μην υπάρξε οποιαδήποτε δέσμευση των εσόδων από Δημόσιο ή τρίτους.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Θωμάς Μαύρος έκανε την εξής δήλωση:
"Μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Δημητρέλο και ενημέρωση για τα προβλήματα της ομάδας, τη Δευτέρα μπαίνω ενεργά στην ΑΕΚ για να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα μας και να αναγεννηθεί.  Σας καλώ να είστε κοντά μας να βοηθήσετε στην αναγέννηση της ΑΕΚ και να γεμίσετε το γήπεδο. Για το σκοπό αυτό και κατόπιν εισηγήσεως μου στον πρόεδρο:
Α) Μειώθηκε η τιμή των εισιτηρίων στο ποσό των 150 ευρώ για όλο το γήπεδο -γενική είσοδος- (εκτός από τις θύρες 29, Ρ, Ρ1 και Ρ2) και ανοίγουν όλες τις θύρες (όσοι έχουν πάρει ήδη διαρκείας θα πάρουν ένα ακόμα δώρο στην ίδια θύρα).
Β) Ξεκινάει τη Δευτέρα -χωρίς καταβολή ποσού αρχικά- δήλωση συμμετοχής κάθε οπαδού για τη σωτηρία της ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι θα πετύχουμε τη συγκέντρωση των αναγκαίων χρημάτων. Η δήλωση συμμετοχής θα τελειώσει την 6η Ιουλίου. Για τους τρόπους επικοινωνίας και τη νομική διαδικασία θα ενημερωθείτε από τη ΠΑΕ.
Γ) Πιστεύω στην αγάπη σας , στο κάλεσμα για τη σωτηρία της ΑΕΚ μας και όραμά μου είναι η ομάδα μας να γίνει λαϊκής βάσης και να ανήκει στους ΑΕΚτζήδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου