Τελευταία Νέα

28/6/12

Νίκος Λυμπερόπουλος: "Ευχαριστώ, αλλά σταματάω!"


Ο μεγάλος Νίκος Λυμπερόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Θωμά Μαύρο για το αν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του για επιπλέον μία σεζόν με την ΑΕΚ και ενημέρωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο! 

Ο κατά πολλούς κορυφαίος έλληνας επιθετικός την τελευταία 20ετία ενημέρωσε τον Θωμά Μαύρο ότι δεν προτίθεται αν συνεχίσει το ποδόσφαιρο ενώ είναι επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει ως αρχισκάουτερ της ομάδας.
Ο Λύμπε βρίσκεται στα Φιλιατρά, εκεί όπου τις τελευταίες ημέρες ξεκουράζεται με την οικογένειά του. Η απόφαση είχε παρθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο σήμερα πήρε και επίσημη μορφή. «Ευχαριστώ Θωμά αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσω» απάντησε στην τηλεφωνική πρόσκληση του Μαύρου να παίξει ποδόσφαιρο για επιπλέον μία σεζόν.
Οι δυο τους συνομίλησαν για το αν θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών και από άλλο πόστο. Του προτάθηκε, σε φιλολογικό όμως επίπεδο, να αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Ωστόσο ο Λύμπε είναι επιφυλακτικός διότι δεν ξέρει αν είναι ακόμα έτοιμος για τη δουλειά αυτή, ή για το αν τον ικανοποιεί ως ασχολία.
Σε κάθε περίπτωση, ο Λύμπε λέει αντίο στο ποδόσφαιρο και στην ΑΕΚ και πλέον θα αρχίσει την εσωτερική αναζήτησή του για να ανακαλύψει αυτό που θα τον γεμίζει στη συνέχεια ως επάγγελμα. 
Δείτε βίντεο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο:
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου