Τελευταία Νέα

28/6/12

Παναθηναϊκός : Ανακοινώθηκε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης και οι Διαμαντήw Χουχούμης και Νίκος Μαρινάκης!

                                  
Το τυπικό μέρος της απόκτησης του Μπαρμπαρούση, η επίσημη ανακοίνωση, έγινε την Πέμπτη ενώ η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε πως οι Χουχούμης και Μαρινάκης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Και με τη βούλα πράσινος είναι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης κλείνοντας έτσι και τυπικά την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδες της, τον δανεισμό του 22χρονου επιθετικού έως τον Ιούνιο του 2013.
Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:
 "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2013 με τη μορφή δανεισμού από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ".
Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
 «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της ομάδας που αγαπώ από μικρό παιδί. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τίτλους».
Την Πέμπτη τώρα υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά τους συμβόλαια και δυο νεαροί άσοι του Παναθηναϊκού από την ακαδημία.
Δείτε βίντεο με τον Κώστα Μπαρμπαρούση:
Επαγγελματίας ο Χουχούμης!
Ο λόγος για τον Διαμαντή Χουχούμη και τον Νίκο Μαρινάκη οι οποίοι μετέβησαν στα γραφεία συζήτησαν με τον Κώστα Ελευθεράκη και εν συνεχεία έβαλαν τις υπογραφές τους στα τριετή συμβόλαια με το Τριφύλλι.
Ο μεν Χουχούμης παίζει ως αριστερό μπακ και είναι γεννημένος στις 17/07/1994 ενώ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πάρα πολύ καλή άποψη για την αξία του και είχε δώσει την έγκριση του για την άνοδο του στην πρώτη ομάδα.
Ο Χουχούμης είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης ενώ έχει πολύ καλή σωματοδομή, καλή τεχνική κατάρτιση και είναι και αρκετά γρήγορος.
Την φετινή χρονιά μάλιστα ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού.
Ανακοινώθηκε επίσημα!
Λίγο μετά τις υπογραφές, η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Διαμαντής Χουχούμης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο".
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα, την οποία ανυπομονώ να ακολουθήσω στην προετοιμασία»
Τον ακολούθησε ο Μαρινάκης!
Ο δεύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο είναι ο Νίκος Μαρινάκης. Ο Κρητικός άσος είναι γεννημένος στις 13/09/1993 ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων που θα δώσει το παρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Εσθονίας.
Ο Μαρινάκης αγωνίζεται τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως στόπερ και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και στις δυο θέσεις.
Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ!
Το απόγευμα της Πέμπτης, έγινε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μαρινάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο νεαρός διεθνής προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα αρχίζει η δουλειά για μένα γιατί θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και να αποδείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν προσφέροντάς μου αυτό το συμβόλαιο. Στόχος μου είναι να δουλέψω με την πρώτη ομάδα και, εφόσον κρίνει ο προπονητής ότι μπορώ, να πάρω κάποιες συμμετοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου