Τελευταία Νέα

25/7/12

Ατρόμητος - Λίτεξ Λόβετς 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).


Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 της Λίτεξ Λόβετς στο πρώτο του φιλικό στο Πράβετς της Βουλγαρίας.


Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα των παικτών του Ατρομήτου απέναντι στην Λίτεξ Λόβετς. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς επικράτησαν 2-1 στο πρώτο φιλικό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πραγματοποίησε πολλές αλλαγές και περιμένει στα επόμενα φιλικά να δει περισσότερα από τους παίκτες του ώστε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Το σκορ άνοιξε ο Ιγκλέσιας μόλις στο 4' με δυνατό σουτ. Στο 53' ο Θανάσης Καραγκούνης με προβολή σημείωσε το δεύτερο γκολ για τον Ατρόμητο.

Στο 65' Καραμάνος κέρδισε πέναλτι που δεν αξιοποίησε ο Καραγκούνης, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της Λίτεξ.

Η Λίτεξ μείωσε το σκορ στο 88' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσβετάνοφ που κέρδισε από τον Αθανασίου. Το φιλικό παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός.

Στις δηλώσεις του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε ότι του έλειψε η προπονητική ενώ για το ματς δήλωσε ότι δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα: "Ναι, μου είχε λείψει η προπονητική. Είναι το πρώτο μας φιλικό, δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Είχαμε καλές στιγμές, λιγότερες που δεν ήταν καλές. Ήταν θετικό που κερδίσαμε. Η ομάδα δουλεύει με σοβαρότητα και δεν έχουμε προβλήματα, κάθε παίκτης προσπαθεί να κερδίσει θέση".

Συνθέσεις ομάδων:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Δημούτσος, Επστάιν, Πίτου, Κούτσι.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ράντμαν, Αθανασίου, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Καντούτσης, Μπρίτο, Μακρής, Καραγκούνης, Μπέλιτς (85’ Τζαμάλ), Καλλέργης, Καραμάνος.

Λίτεξ Λόβετς: Πιργκόφ, Μιλάνοφ, Μποζίκοφ, Μποντούροφ, Μεγκιάλκοφ, Γελένκοβιτς, Τσβέντκοφ, Ιβάνοφ, Βαγιούσι, Κόλεφ, Ζάκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου