Τελευταία Νέα

28/7/12

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Η Βέροια παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στα 3-5 Πηγάδια επικρατώντας με 4-0. 

Πολύ πιο έτοιμη παρουσιάστηκε η Βέροια στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, επικρατώντας με 4-0.

"Η Βασίλισσα του βορρά" ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτανε σχετικά εύκολα στα αντίπαλα καρέ, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που προβλημάτισε με την απόδοσή του.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα (0-0) με την μεγαλύτερη ευκαιρία να είναι για τον ΠΑΣ στο 27', όταν ο Κωστάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτταρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51', ο Μπελόν επωφελήθηκε λάθος της άμυνας του ΠΑΣ και με προβολή έκανε το 1-0, ενώ στο 72', ο Πέρεζ με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Μπαμπανιώτη για το 2-0.

Στο 79' πάλι ο Πέρεζ με μακρινό σουτ, (η μπάλα βρήκε και στον Κολοβέτσιο) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 3-0, ενώ στο 85' ο Ολαϊτάν διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Βέροια.

Συνθέσεις :

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγρκους, Γανωτής, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κωστάκης, Κειτά, Πατσατσόγλου, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι :Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Βίλα, Λίλα, Τοπούζης, Ρουμπουλάκου, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Κολοβάτσιος, Αυγενικού.


Βέροια: Κοτταρίδης (46' Καντιμοίρης), Γεωργιάδης, Αμαραντίδης (46' Σνάουτσνερ), Τζημογιάννης, Σιμηχανίδης (46' Μπάρμπας), Γεωργέας (46' Βεργώνης), Καλογέρης, Καλτσάς (68' Γκιγέρμε), Ολαϊτάν, Μπελόν (71' Καρλίνος), Μπαργκάν (73' Μάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου