Τελευταία Νέα

29/7/12

Άρης : Μια νίκη επί της Κόμο και μια ήττα από την Παλέρμο είναι ο απολογισμός στο τουρνουά που συμμετείχε!

Άρης Παλέρμο
Μια νίκη επί της Κόμο και μια ήττα από την Παλέρμο είναι ο απολογισμός για τον Άρη στο τουρνουά που συμμετείχε την Κυριακή (29/7).
Μια νίκη επί της Κόμο στα πέναλτι και μια ήττα από την Παλέρμο είναι ο απολογισμός για τον Άρη στο τουρνουά που συμμετείχε την Κυριακή (29/7) στο Μάλλες του Μπολζάνο.
Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη έδειξαν καλά στοιχεία κόντρα στην Κόμο, ενώ απέναντι στην Παλέρμο προσπάθησαν, αλλά φάνηκε η διαφορά που υπάρχει, καθώς η Παλέρμο είναι πιο μπροστά σε προετοιμασία.
Άρης-Κόμο 0-0 (4-3 στα πέναλτι).
Αρχικά ο Άρης αντιμετώπισε την Κόμο στο Μάλλες του Μπολζάνο. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ήταν καλύτερη σε αυτό το 45άλπετο είχε και ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, ωστόσο το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).
Έτσι Άρης και Κόμο έλυσαν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι με τους "κίτρινους" να επικρατούν με 4-3. Στα πέναλτι ευστόχησαν για τον Άρη οι Αγγελούδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας και Σουνάς.
Συνθέσεις :
Κόμο: Ντούλτζικ (20' Τσαπρούνο), Πελίτα, Χατάρκο, Απλίτο, Σιανίνο, Πάρτσι, Σαπάνεκ, Βελάρντι, Τορτεκρόσα, Γκοτσέρ, Μπαλντελόνι.
Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Αγγελούδης, Κατίδης, Γιώρης (39' Κανούλας), Ιγνατίδης (33' Σουνάς), Μαργαρίτης, Αντωνιάδης, Νταμαρλής, Τσουκάνης.
Άρης-Παλέρμο 0-1.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μίκολι με εκτέλεση πέναλτι στο 8ο λεπτό το οποίο έκανε ο Ασλανίδης. Για τον Άρη η καλύτερη ευκαιρία στο ματς ήταν στις καθυστερήσεις όταν από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου η μπάλα έφυγε άουτ.
Συνθέσεις :
Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ασλανίδης, Γιαννίτσης (26' Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος (18' λ.τρ. Ρένια), Καζναφέρης (19' Κανούλας). Γκέσιος,
Παλέρμο: Ουτζανί, Πιζάνο, Τσέτο, Μουνιόζ, Μαντοβάνι, Μπέρτολο, Ντονάτι, Κούρτιτς, Μπριένζα, Ίλιτσιτς, Μίκολι.
Στο άλλο παιχνίδι του τουρνουά η Παλέρμο νίκησε στα πέναλτι την Κόμο με 5-4 και με τις δύο νίκες πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά.
Μετά από ψηφοφορία αρχηγοί του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Παπαζαχαρίας, Βελλίδης και Αγγελούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου