Τελευταία Νέα

30/7/12

Ηλυσιακός : Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Αράπη!


Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αράπη. 

Την απόκτηση του Δημήτρη Αράπη ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος των Ιλισίων:

"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ επιμένοντας στο να επενδύει σε ελληνόπουλα, ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Αράπη. Ο γεννημένος στις 4 Απριλίου του 1990 και ύψους 2.02 μ. παίκτης, που καλύπτει τις θέσεις των φόργουορντ, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των ευκαιριών που δίνει ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ σε νεαρούς, Έλληνες παίκτες.

Ο Αράπης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΠΑΟΚ και παλιότερα στη ΜΕΝΤ, ενώ το 2007 αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Παπανικολάου θα επιδιώξει να αξιοποιήσει τα πλούσια προσόντα του 22χρονου παίκτη και να αναδείξει το ταλέντο του.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου ως άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Παπανικολάου στο προπονητικό επιτελείο. Ο Παναγιωτόπουλος την περσινή σεζόν ανήκε στο τιμ του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι και με την οξυδέρκεια, τις γνώσεις και την εργατικότητα του θα βοηθήσει τον κόουτς «Παπ» στο έργο του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου