Τελευταία Νέα

31/7/12

Στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Ντάριο Κρέσιτς!



Παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας είναι και επίσημα ο Ντάριο Κρέσιτς. 
Ο Ντάριο Κρέσιτς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την Λοκομοτίβ Μόσχας και παρουσιάστηκε από την νέα του ομάδα.
Ο Κροάτης πορτιέτο που άφησε τον ΠΑΟΚ μετά από τρεις σεζόν δήλωσε πως η παρουσία του Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο του ρωσικού συλλόγου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.
"Για μένα η μετάβαση στην Λοκομοτίβ είναι αναμφίβολα ένα βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξα στον ΠΑΟΚ, αλλά ήθελα μια νέα πρόκληση. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου διαδραμάτισε ο παράγοντας ότι στην Λοκομοτίβ δουλεύει ο Σλάβεν Μπίλιτς. Εχω εργαστεί υπό τις οδηγίες του", είπε αρχικά ο Κροάτης τερματοφύλακας και πρόσθεσε:
"Ωστόσο, ο Μπίλιτς δεν είναι ο μόνος λόγος που είμαι εδώ. Η ρωσική Premier League κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη και η Λοκομοτίβ αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα στοχεύοντας στις κορυφαίες θέσεις. Φυσικά, ξέρω ότι η ομάδα έχει ήδη έναν καλό τερματοφύλακα, αλλά δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, πιστεύω στον εαυτό μου και θα προσπαθήσω να φέρω το μεγαλύτερο όφελος στην Λοκομοτίβ".
Στο τέλος του κειμένου φιλοξενείται το βιογραφικό του Ντάριο Κρέσιτς.
"Χρυσάφι" στα πόδια του Κρέσιτς!
Ο Ντάριο Κρέσιτς αποδείχτηκε ότι δούλεψε καλά το θέμα της μεταγραφής του και φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία όλα όσα έλεγε περί προσπάθειάς του να κερδίσει μία θέση στην Εθνική Κροατίας, κάτι που προκύπτει από την συνεργασία του με τον Σλάβεν Μπίλιτς στην Λοκομοτίβ Μόσχας.
Έχοντας στο πλευρό του τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας οι πιθανότητες οι πιθανότητες να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αν βέβαια κάνει καλές εμφανίσεις, αυξάνονται σημαντικά.
Ακόμη, όμως, πιο εντυπωσιακό από το γεγονός ότι θα συνεργαστεί με τον Μπίλιτς είναι το ύψος των απολαβών του.
Οπως διαρρέεται, λοιπόν, από την πλευρά του παίκτη ο Κρέσιτς θα λαμβάνει 800.000(!) ευρώ ετησίως καθαρά, ένα ποσό αν μη τι άλλο άφταστο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ρεαλιστικό για το ρωσικό ποδόσφαιρο όπου το χρήμα ρέει άφθονο. Αν συγκρίνει κανείς με τα χρήματα που επρόκειτο να πάρει φέτος στον ΠΑΟΚ (περίπου 280.000 ευρώ) ο Κροάτης σχεδόν τριπλασιάζει τις απολαβές του.
Πλέον, μένει μόνο να αποδειχτεί ποια θα είναι η εξέλιξη του Κροάτη τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου