Τελευταία Νέα

26/8/12

1η Aγωνιστική Super League : Κέρκυρα-Ατρόμητος 0-2

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ καλή εμφάνιση με τη Νιούκαστλ ο Ατρόμητος πέρασε εύκολα από την Κέρκυρα επικρατώντας του ΑΟΚ με 2-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.
Εύκολο απόγευμα είχε ο Ατρόμητος στην Κέρκυρα κόντρα στον τοπικό ΑΟΚ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ καλή εμφάνιση επί της Νιούκαστλ επικράτησε με 2-0 ξεκινώντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.
Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε το πρώτο του φετινό "τρίποντο" με τα γκολ των Σουμπίνιο και Φυτανίδη. Από την άλλη η Κέρκυρα έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Είχε την κατοχή της μπάλας, σημείωσε δύο τέρματα, ενώ δεν απειλήθηκε από την Κέρκυρα.
Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος κατέβασε ταχύτητα κρατώντας δυνάμεις και για το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ και κράτησε σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα. Από την άλλη η Κέρκυρα προσπάθησε στο δεύτερο μέρος, αλλά έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας.
Διαιτητής/Βοηθοί: Δελφάκης (Αρκαδίας)/ Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας).
Συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Λεόν, Έντερ Σταμόγιαννος (67' Καραπέτσας), Μπάρκογλου, Αγρίτης (61' Τσοκάνης), Καραλής (83' Διαμαντόπουλος).
Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Επστάιν (66' Μπέλιτς), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης (87' Μπάλλας), Σουμπίνιο (65' Γκαρσία), Καραμάνος.
Κίτρινες κάρτες: Έντερ (42', Κέρκυρα), Ηλιάδης (91', Κέρκυρα)-Δημούτσος (71', Ατρόμητος), Ταυλαρίδης (86' Ατρόμητος)
Σκόρερ: Σουμπίνιο (13', Ατρόμητος), Φυτανίδης (43', Ατρόμητος).
Δεν απειλήθηκε ο Ατρόμητος!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την απόλυτη υπεροχή και δεν απειλήθηκε σχεδόν σε καμία περίπτωση από την Κέρκυρα.
Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέλαβαν τα ηνία από το ξεκίνημα και μόλις στο 13ο λεπτό πήραν και το προβάδισμα στο σκορ.
Ο Έντερ έχασε την μπάλα από τον Καραμάνο και αναγκάστηκε να παραχωρήσει φάουλ. Ο Σουμπίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΑΟΚ για να κάνει το 0-1.
Στην συνέχεια ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, με τον Ατρόμητο ωστόσο να μην κινδυνεύει από τους γηπεδούχους. Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση για τον ΑΟΚ έγινε στο 33'.
Ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ, σαν κοντινό κόρνερ, στρώνοντας την μπάλα στον Αγρίτη, αυτός, όμως δεν βρήκε την μπάλα, όπως ήθελε και το σουτ του σταμάτησε στους αμυντικούς.
Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Στο 43' ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάου, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε και ο Φυτανίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ανέβηκε η Κέρκυρα
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοσή της, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και δεν άφησε την ομάδα του Άκη Μάντζιου να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Στο 48' ο Λεόν από δεξιά έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν στο 55' με τον Ιγκλέσιας να δοκιμάζει το σουτ και τον Αναστασόπουλο να αποκρούει.
Η Κέρκυρα είχε ένα ακόμη καλό σουτ στο 62' με τον Τσοκάνη με την μπάλα να κοντράρει στον Φυτανίδη και να απομακρύνεται.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Κέρκυρα η οποία παρουσιάστηκε καλή στο δεύτερο μέρος να έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να μειώσει όταν στο 83' ο Διαμαντόπουλος από μακρινή απόσταση έκανε το σουτ με τον Ιτάνζ να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει την μπάλα.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο ξεκινά με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του ΑΟΚ.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Σουμπίνο είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο παιχνίδι της Κέρκυρας. Ο Βραζιλιάνος μέσος σημείωσε το πρώτο γκολ του Ατρομήτου, ενώ δημιούργησε και το δεύτερο γκολ.

Αδύναμος κρίκος:

Η Κέρκυρα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε κάτι το αξιόλογο. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή της, ωστόσο έδειξε πως συνολικά θέλει ακόμη δουλειά ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου