Τελευταία Νέα

27/8/12

Αστέρα Τρίπολης : Υπέγραψε ο Πάμπλο ντε Μπλάσις!

Ο Πάμπλο ντε Μπλάσις υπέγραψε την Δευτέρα (27/8) συμβόλαιο δύο ετών με τον Αστέρα Τρίπολης!
Συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης υπέγραψε την Δευτέρα (27/8) ο Πάμπλο ντε Μπλάσις.
Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος παρακολούθησε από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ τον αγώνα των Αρκάδων με την ΑΕΚ, πέρασε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε με την διοίκηση.
Ο ντε Μπλάσις αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ουσιαστικά είναι ο παίκτης που θα πάρει το ρόλο του δημιουργού παιχνιδιού του Αστέρα.
Μαζί με τον ντε Μπλάσις, συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γκάμπριελ, αρκεί να ξεπεραστούν κάποια θέματα στους όρους του συμβολαίου του.
Η ανακοίνωση για τον Πάμπλο ντε Μπλάσις αναφέρει: 
"Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Πάμπλο ντε Μπλάσις, που αποτελεί από σήμερα το νέο μέλος της ομάδας και θα φοράει το Νο32".
Στις πρώτες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε: 
"Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Έχουν περάσει πολλοί Αργεντινοί ποδοσφαιριστές από τον Αστέρα και γνωρίζω πώς είναι ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο.
Θεωρώ πώς είναι μία καλή ευκαιρία για μένα. Εύχομαι να την εκμεταλλευτώ και θέλω να ξέρουν όλοι ότι έρχομαι με μεγάλη διάθεση. Θα τα δώσω όλα για τον Αστέρα, ατομικά στην αρχή και στη συνέχεια θέλω να γίνω μέρος του συνόλου και με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου