Τελευταία Νέα

31/8/12

ΟΦΗ : Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα με τους Μίρνες Σίσιτς, Ανδρέα Λαμπρόπουλο και Γιώργο Ιωαννίδη!

Λαμπρόπουλος Γιώργος Ιωαννίδης
Παίκτες του ΟΦΗ είναι κι επίσημα οι Μίρνες Σίσιτς, Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Γιώργος Ιωαννίδης ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα.
Σε τρεις εξαιρετικές κινήσεις προέβη την απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα του ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Μίρνες Σίσιτς, Ανδρέας Λαμπρόπουλου και Γιώργου Ιωαννίδη.
Πλέον οι Κρητικοί ενισχύονται σημαντικά τόσο στη βασική τους ενδεκάδα όσο και στον πάγκο, μιας και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Νίκος Αναστόπουλος δεν συμπλήρωσε 18αδα!
Η ανακοίνωση για 
Σίσιτς:



"Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος διεθνείς μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα σήμερα με τους Μάνθο Πουλινάκη-Νίκο Μαχλά και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο".
Ο Σλοβένος άσος δήλωσε: "Χάρηκα που τελικά καταφέραμε και τελειώσαμε το θέμα και θα συνεργαστούμε και για την επόμενη χρονιά. Πέρυσι ήταν ένας ωραίος χρόνος και πιστεύω ότι φέτος θα φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ίσως και καλύτερα από πέρυσι. Η ομάδα είναι αρκετά νέα και μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη του κόσμου, όπως την είχαμε πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω απλά να πω μια λέξη ακόμα. ΟΦΑΡΑΑΑ…"
Η ανακοίνωση για Λαμπρόπουλο:
"Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Λαμπρόπουλος που προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα, έκανε στο ofi.fc τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ".
Λίγο αργότερα ο παίκτης δήλωσε στο site της ομάδας: 
"Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και φανταστικό κόσμο. Θα προσπαθήσω μέσα από σκληρή δουλειά να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και όλοι μαζί να φτάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει".
Και Ιωαννίδης!
H ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ιωαννίδη με ελεύθερη μεταγραφή για τον επόμενο χρόνο. Ο Ιωαννίδης που έκανε σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ".
Ο 24χρονος άσος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Είμαι έτοιμος αγωνιστικά και μπορώ να βοηθήσω ακόμα και στο ματς της Κυριακής, εάν βέβαια με επιλέξει ο προπονητής μου. Ήρθα στον ΟΦΗ γιατί γνωρίζω το μεγάλο μέγεθος αυτής της ομάδας και θέλω να διακριθώ μέσα από τις διακρίσεις της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου