Τελευταία Νέα

30/8/12

Πανθρακικός : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου!


Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!
Παίκτης του Πανθρακικού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε η Ακριτική ομάδα.

H ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.
Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1981 και σε ηλικία 18 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην επαγγελματική κατηγορία με την φανέλα του Ακράτητου στο πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής κατηγόριας, όπου σε δύο χρόνια σημείωσε 20 τέρματα σε 57 αγώνες.
Η πρώτη του εμπειρία από το εξωτερικό πραγματοποιήθηκε τη σεζόν 2002-2003, όπου φόρεσε την φανέλα της Μπέρνλι (34 εμφανίσεις – 3 τέρματα).
Από την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 έως το μισό της χρονιάς 2008-2009 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε 129 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 52 τέρματα.
Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Serie A με τη φανέλα της Λέτσε, στο πρωτάθλημα της Κροατίας με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς και στην Segunda Division της Ισπανίας με την φανέλα της Θέλτα. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Λεβαδειακός».
Δείτε βίντεο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο:
                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου