Τελευταία Νέα

31/8/12

UEFA Super Cup : Τσέλσι - Ατλέτικο 1-4

                              
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας με 4-1 την Τσέλσι στο Μονακό. Απίστευτος ο Φαλκάο με χατ-τρικ και 2 δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο!
Με εντυπωσιακή εμφάνιση και έναν... διαστημικό, Φαλκάο, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 4-1 την Τσέλσι στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ (UEFA Super Cup).
Ο Κολομβιανός είναι απλά ο καλύτερος στράικερ στον πλανήτη και απέδειξε και στο Μονακό, όπου στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε χατ-τρικ και είχε και δύο δοκάρια.
Μόλις στο 4' ήρθε το πρώτο δοκάρι από τον Φαλκάο με κοντινό πλασέ (οριζόντιο), ενώ στο 7' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με αριστερό πλασέ από το ύψος της περιοχής, από την πάσα του Γκάμπι, νικώντας τον Πετρ Τσεχ στο τετ-α-τετ.
Το δεύτερο γκολ το πέτυχε στο 19' με καταπληκτικό αριστερό πλασέ, στέλνοντας την μπάλα απέναντι στο δεξί "γάμα" του Τσεχ, ενώ στο 35' είχε το δεύτερο δοκάρι του με κοντινή κεφαλιά.
Ο Φαλκάο συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 45' και πάλι με αριστερό πλασέ, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Αρντά Τουράν.
Το 0-4 έκανε ο Μιράντα στο 60' από κοντά μετά από φάση διαρκείας και με παρόμοιο τρόπο μείωσε ο Γκάρι Κέιχιλ στο 75' για το τελικό 1-4.
Θυμίζουμε ότι η Ατλέτικο είχε κατακτήσει το UEFA Super Cup και πριν από δύο χρόνια, νικώντας την τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ.
Συνθέσεις:
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γκάρι Κέιχιλ, Άσλεϊ Κόουλ (90' Μπέρντραντ), Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες (46' Οσκάρ), Μάτα (81' Στάριτζ), Αζάρ, Τόρες.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι, Κόκε (81' Ραούλ Γκαρθία), Αντριάν Λόπεθ (56' Κριστιάν Ροντρίγκες), Αρντά Τουράν, Φαλκάο (87' Εμρέ Μπελόζογλου).

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου