Τελευταία Νέα

22/9/12

4η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 2-1

                                 
Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες καθώς κέρδισε με 2-1 τον Πλατανιά που στάθηκε εξαιρετικά σε ένα ακόμα παιχνίδι. Γκολάρα ο Ουντότζι!
Σε ένα παιχνίδι με καλό θέαμα, αρκετές φάσεις και από τις δυο ομάδες και έναν ουσιαστικό Αστέρα Τρίπολης, οι Αρκάδες επέστρεψαν στις νίκες και έφτασαν τους 9 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη "χτύπησε" στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου, ενώ ο Πλατανιάς μείωσε με γκολάρα του Ουντότζι στο 71'.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης.
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου).
Βοηθοί: Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας).
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας).
Παρατηρητής: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης (Καστέλς 85'), Άλβαρες (Καρντάσιο 56'), Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ράγιο, Ναβάρο, Περόνε, Ντε Μπλάσις (Φορμίκα 70'). 
Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τόμας, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (Μιρτσέτα 51'), Ουκά, Ουντότζι, Μπαραγκουδάκης, Αγκιλέρα (Γκονσάλες 51'), Αναστασάκος. 
Σκόρερ: Ράγιος (κεφαλιά 43'), Περόνε (σουτ 48') - Ουντότζι (σουτ 71').
Κάρτες: Περόνε (κίτρινη 20'), Κανακούδης (κίτρινη 25'), Αργυρόπουλος (κίτρινη 69'), Γκονσάλες (κίτρινη 73'), Ποτουρίδης (κίτρινη 94΄).

Καλύτερος ο Πλατανίας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ανεβαίνει με μεγαλύτερες αξιώσεις προς την περιοχή του Αστέρα. Μεγάλη φάση βέβαια δεν είχαμε για καμία από τι δυο ομάδες, με τον Αστέρα ωστόσο να απειλεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 19ο λεπτό με ένα σουτ του Ράγιο που απέκρουσε ο Κηπουρός.
Πήρε φόρα ο Αστέρας!
Μετά το 20' ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ντε Μπλάσις στο 22'. Ο Αργεντινός ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, το σουτ του όμως έδιωξε με δυσκολία ο Κηπουρός με το ένα πόδι. 
Στο 33ο λεπτό οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Ράγιος βρήκε ωραία τον Ντε Μπλάσις, ο οποίος άργησε να πλασάρει μόνος, με αποτέλεσμα να τον κόψει στο σουτ αμυντικός του Πλατανιά.

Μαγικό γκολ!

Η υπεροχή του Αστέρα μετουσιώθηκε σε γκολ στο 43ο λεπτό, με υπέροχο τρόπο. Σέντρα του Ουσέρο λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, κεφαλιά-πάσα του Ντε Μπλάσις προς τα πίσω και ο Ράγιο με πλασέ στον αέρα άνοιξε το σκορ.
* Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα

Ξεκίνημα με γκολ!

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ναβάρο πέρασε εκπληκτική κάθετη στον Περόνε που μπήκε μέσα σε μεγάλη περιοχή και με συρτό σουτ νίκησε τον Κηπουρό.
Απάντηση για τον Πλατανιά!
Η ομάδα της Κρήτης μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 70ο λεπτό, όταν ο Γκονσάλες βρήκε ωραία τον Ουντότζι μέσα στη μεγάλη περιοχή, κι αυτός με δυνατό σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Φούλοπ. Εντυπωσιακό γκολ.
Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-2, όταν ο Μπιρσέτα έκανε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Μαραγκουδάκης μόνος μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε τη μπάλα μακριά άουτ.
Το παιχνίδι τελείωσε με τον Αστέρα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και τον Πλατανιά να στέκεται γι ακόμα μία φορά με αξιοπρέπεια.

MVP του αγώνα:

Ράγιος και Ουσέρο είχαν εξαιρετική απόδοση σε ένα ακόμα παιχνίδι, με τον πρώτο να σκοράρει αυτή τη φορά μετά τα τρία δοκάρια στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Καλός ήταν και ο Ουντότζι.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Μαραγκουδάκης δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά αυτή τη φορά. Είναι φανερό πως λείπει ένας παίκτης στη μεσαία γραμμή που θα σπάει σωστά τη μπάλα στα άκρα. Λείπει ένας... Ράγιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου