Τελευταία Νέα

22/9/12

4η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός-Πανιώνιος 3-0

Ένα καταιγιστικό πρώτο εικοσάλεπτο έφτανε για τον Λεβαδειακό να πετύχει τρία τέρματα και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανιωνίου (3-0). Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι, με πολλά αμυντικά προβλήματα οι "κυανέρυθροι"!
Ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στα είκοσι πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό ώστε να πάρει εύκολα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πετυχαίνοντας τρία τέρματα και έχοντας δύο δοκάρια μέχρι το 21' επικράτησε του Πανιωνίου (3-0) στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς και με το "τρίποντο" αυτό έφτασε στους 4 βαθμούς.
Ο Πανιώνιος από την άλλη παρουσιάστηκε πολύ κακός ειδικά στην άμυνα και δεν δικαιούται κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι με την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα να είναι δίκαιη (είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς).
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Λεβαδειακού, ο οποίος σε 20 λεπτά είχε φάσεις, τρία γκολ και δύο δοκάρια κάνοντας ότι ήθελε την άμυνα του Πανιωνίου.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά προβλήματα, ενώ και επιθετικά δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο μην απειλώντας την εστία του Κυριακίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός έριξε ταχύτητα και πήρε εύκολα τη νίκη, καθώς παρά τις αλλαγές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν και πάλι επικίνδυνοι αποδέχοντας από ένα σημείο και μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Διαιτητής/Βοηθοί: Μάνταλος (Αθηνών)/ Δημόπουλος (Μακεδονίας), Ταρανάς (Αθηνών).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Μάρτινς (71' Μαχαίρας), Πόι (84' Μίλιεβιτς), Βασιλείου (87' Κουτσόπουλος).
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33' Μιλοβάνοβιτς), Ντούνης (57' Καμπάνταης), Μενδρινός, Αραβίδης (46' Κολοβός), Διαμαντάκος.
Κίτρινες κάρτες: Σπυρόπουλος (56', Πανιώνιος).
Σκόρερ: Βασιλείου (3', 9', Λεβαδειακός), Ζησόπουλος (17', Λεβαδειακός).
Επιθετικός μονόλογος του Λεβαδειακού.
Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός πήρε τα ηνία και νωρίς νωρίς κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 3ο λεπτό, ο Ο Ναπολεόνι από δεξιά γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Βασιλείου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Πέντε λεπτά αργότερα (5') πάλι ο Ναπολεόνι δημιούργησε προβλήματα, αλλά αυτή τη φορά ο Μάρτινς δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε.
Στο επόμενο λεπτό (9') η ομάδα της Βοιωτίας διπλασίασε τα τέρματά της, όταν από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κόρμπος στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, ο Βασιλείου με σουτ έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου.
Στο 17' ο Πόι εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Περιστερίδη να διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Πόι έκανε το γέμισμα από αριστερά ο Ζησόπουλος με τον ώμο από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0 για τον Λεβαδειακό.
Δύο λεπτά αργότερα (19') οι "πράσινοι" έφτσαν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Ναπολεόνι έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή έκανε και το σουτ και αυτή κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Περιστερίδη.
Ένα εκπληκτικό πρώτο εικοσάλεπτο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου με τρία γκολ και δύο δοκάρια, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που είχε πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα.
Ο Λεβαδειακός στην συνέχεια κατέβασε ταχύτητα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να βγει και αυτός στην αντεπίθεση και να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Στο 23' από το σουτ του Ντούνη η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ο Κυριακίδης στο 27' ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα από το φάουλ του Μενδρινού.
Λίγο αργότερα (39') ο Ναπολεόνι σούταρε από πολύ κοντά με τον ο Περιστερίδη αποσοβεί το 4-0, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 40' ο Μιλοβάνοβιτς με καλό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
Έριξαν τον ρυθμό οι γηπεδούχοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο χαλαρά, καθώς ο Πανιώνιος από την πλευρά του δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα.
Στο 48' ο Περιστερίδης ήταν εκτός θέσης με τον Πόι έξω από την περιοχή να κάνει το πλασέ και ο Λαμπρόπουλος να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Στο 54' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλοβάνοβιτς ο Ντούνης με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα (64'), μετά από κεφαλιά πάσα του Ζησόπουλου στον Λισγάρα ο τελευταίος έστειλε με γυριστό σουτ την μπάλα άουτ.
Την ίδια τύχη είχε η μπάλα και στο σουτ του Βασιλείου στο 65', ενώ στο 69' ο Περιστερίδης μπλόκαρε το σουτ του Μάρτινς.
Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το ματς είχε κριθεί υπέρ του Λεβαδειακού ο οποίος πήρε το πρώτο του "τρίποντο".

MVP του αγώνα:

Ο Στέλιος Βασιλείου ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Βοιωτίας. Ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του και άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αδύναμος κρίκος:

Η συνολική εικόνα του Πανιωνίου και κυρίως η αμυντική γραμμή ήταν η απογοήτευση της αναμέτρησης. Οι "κυανέρυθροι" είχαν πολλά προβλήματα τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Λεβαδειακός και δημιούργησε φάσεις πετυχαίνοντας τρία γκολ στο ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου