Τελευταία Νέα

21/10/12

7η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3


Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζοντας υποδειγματικά στις αντεπιθέσεις, πέρασε από την Κομοτηνή επικρατώντας με 3-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Χαμένο πέναλτι από τον Βαϊρουά για τους γηπεδούχους.

Παίζοντας υποδειγματικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από την Κομοτηνή παίρνοντας μια πολύ σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τον ΠΑΣ να είναι εύστοχος στην τελική προσπάθεια και με το "τρίποντο" αυτό να φτάνει στους οκτώ βαθμούς. Από την άλλη ο Πανθρακικός είχε τις ευκαιρίες είχε και ένα χαμένο πέναλτι με τον Βαϊρουά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έπεσε πάνω στον πολύ καλό Φεγκρούς.
Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο Πανθρακικός μάλιστα έχασε πέναλτι με τον Βαϊρουά (απέκρουσε ο Φεγκρούς), αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο εύστοχος και πέτυχε δύο γκολ με τον Ίλιτς και με τον Τσουκαλά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός πίεσε με το ξεκίνημα για να πετύχει ένα γκολ, αλλά και πάλι δεν ήταν καλός στην τελική προσπάθεια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο Φεγκρούς δήλωσε παρών. Αντίθετα ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλός στις αντεπιθέσεις και πέτυχε και τρίτο γκολ φεύγοντας με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από την Κομοτηνή.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής.
Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Μπαλτάς (Αχαΐας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).
Συνθέσεις:
Πανθρακικός (Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μελίσσης (46' Κυβελίδης), Λαδάκης, Λουσέρο, Μουνάφο, Βαϊρουά (74' Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Οικονόμου (54' Κεϊτά), Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Λίλα, Γεωργίου (66' Ντε Βινσέντι), Βίλα, Ίλιτς (81' Γιάκος).
Κίτρινες κάρτες: Χρήστου (68', Πανθρακικός)-Βίλα (20, ΠΑΣ Γιάννινα), Οικονόμου (20', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (69', ΠΑΣ Γιάννινα), Κεϊτά (92', ΠΑΣ Γιάννινα).
Σκόρερ: Ίλιτς (9', ΠΑΣ Γιάννινα), Τσουκαλάς (45', ΠΑΣ Γιάννινα), Κοροβέσης (73', ΠΑΣ Γιάννινα).
Πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο.
Πολύ καλός ο ρυθμός στο γήπεδο της Κομοτηνής στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε από την αρχή και δικαιώθηκε, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ.
Ο Ίλιτς βρέθηκε σε καλή θέση από δεξιά, έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά, ο Αντίλοβιτς την βρήκε δεν μπόρεσε να την κρατήσει και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.
Στην συνέχεια ο Πανθρακικός βγήκε στην επίθεση για να φτάσει στην ισοφάριση και έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να τα καταφέρει.
Στο 24' η ομάδα της Κομοτηνής, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουνάφο από τον Οικονόμου. Ο Βαϊρουά ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Φεγκρούς έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα.
Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ.
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (45') ο Ο Ίλιτς έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Τσουκαλά που και ο νεαρός μέσος με πλασέ νίκησε τον Αντίλοβιτς για το 0-2 υπέρ του ΠΑΣ που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Πανθρακικός τις ευκαιρίες, ο ΠΑΣ το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Κυβελίδη στον αγωνιστικό χώρο ο Πανθρακικός έγινε πιο πιεστικές και προσπάθησε να μειώσει το σκορ. Στο 59' ο Κυβελίδης βρέθηκε σε καλή θέση και με κεφαλιά έστειλε την κεφαλιά λίγο άουτ.
Στο 66' ήταν η σειρά του Βαϊρουά να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά από το σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Φεγκρούς.
Πέντε λεπτά αργότερα (71') ο Πανθρακικός είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κοντογουλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή έκανε και το σουτ, αλλά ο Φεγκρούς ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.
Και όσο ο Πανθρακικός πίεζε και έχανε ευκαιρίες, η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα παίζοντας πολύ καλά στις αντεπιθέσεις ήταν αυτή που πέτυχε και τρίτο γκολ.
Στο 73', ο Κοροβέσης έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο της άμυνας της ομάδας της Κομοτηνής, μπήκε στην περιοχή πλάσαρε σωστά τον Αντίλοβιτς και έκανε το 0-3.
Δύο λεπτά αργότερα (75') ο Γωνιάδης που πέρασε στον αγώνα στην θέση του Βαϊρουά δοκίμασε ένα σουτ με τον Φεγκρούς να λέει και πάλι "όχι".
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΣ να κρατάει εύκολα το 3-0 υπέρ του και να παίρνει την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

MVP της αναμέτρησης:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να κέρδισε με 3-0, αλλά πρωταγωνιστής είναι ο τερματοφύλακάς του Καρίμ Φεγκρούς. Ο γκολκίπερ της ομάδας της Ηπείρου κράτησε ανέπαφη την εστία του, τόσο στο πέναλτι του Βαϊρουά, όσο και σε άλλες περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, δίνοντας την ψυχολογία στους συμπαίκτες του να πετύχουν τα γκολ και να φύγει ο ΠΑΣ με το "τρίποντο" από την Κομοτηνή.

Η απογοήτευση:

Απογοήτευσε ο Άντι Αντίλοβιτς. Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του από τον Ίλιτς και με το οποίο άνοιξε το δρόμος για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου