Τελευταία Νέα

28/10/12

8η Aγωνιστική Super League : ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 0-0

Μετά από ένα παιχνίδι που θύμιζε αγώνα πόλο στο πρώτο ημίχρονο και ολοκληρώθηκε περίπου τρεις ώρες από την έναρξή του εξαιτίας της βροχής (40 λεπτά διακοπή), ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).

Μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε περίπου 3 ώρες λόγω της διακοπής (40 λεπτά) από την καταιγίδα που έπληξε τα Ιωάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου που σε κάποια σημεία θύμιζε αγώνα πόλο, με τον Ατρόμητο να μένει για έκτο σερί ματς μακριά από τη νίκη. Με την ισοπαλία αυτή ο Ατρόμητος έφτασε στους 11 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα στους εννέα.
Στο πρώτο ημίχρονο που υπήρχε και η διακοπή των 40 λεπτών όπως ήταν φυσιολογικό ήταν κακό, καθώς αν εξαιρέσουμε δύο ευκαιρίες (μια για κάθε ομάδα με κυριότερη αυτή του Κούτσι που έχασε το τετ α τετ με τον Φεγκρούς), στα υπόλοιπα λεπτά η προσπάθεια των παικτών ήταν δύσκολη και σε πολλά σημεία το ματς θύμιζε πόλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο ξεκίνησε και αυτό με μικρή καθυστέρηση, όχι λόγω βροχής, αλλά λόγω προβολέων (έπεσε η τάση του ρεύματος) ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Ίλιτς στην σημαντικότερη από αυτή έστειλε την μπάλα άουτ. Από την άλλη ο Ατρόμητος κράτησε ανέπαφη την εστία του λόγω Ιτάνζ και σε κάποιο σημείο του ματς έδειξε να βολεύεται και με την ισοπαλία.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδων".
Διαιτητής/Βοηθοί: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/ Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Φαντόπουλος (Πειραιά).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46' Οικονόμου), Μιχαήλ, Βίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (72' Ντε Βινσέντι), Κοροβέσης (86' Κειτά), Λίλα, ίλιτς.
Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (66' Νάστος), Μπέλιτς, Επστάιν (77' Σουμπίνιο), Καραμάνος (64' Μπρίτο), Κούτσι.
Κίτρινες κάρτες: Οικονόμου (61', ΠΑΣ Γιάννινα).
Διακοπή 40 λεπτών λόγω βροχής!
Το παιχνίδι στα Γιάννενα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η καταρρακτώδης βροχή είχε αντίκτυπο στην αναμέτρηση.
Μετά από δέκα λεπτά αγώνα "πόλο" και όχι ποδοσφαίρου ο διαιτητής Δασκαλόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα.
Στην συνέχεια και ενώ η βροχή είχε κοπάσει έκανε νέο έλεγχο στο γήπεδο και έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από 40 λεπτά.
Παρότι σε κάποια σημεία το γήπεδο είχε λίμνες το παιχνίδι ξεκίνησε και ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 15ο λεπτό, όταν ο Λίλα βρέθηκε σε καλή θέση έκανε το σουτ με τον Ιτάνζ να διώχνει την μπάλα.
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει στο 18', αλλά από την σέντρα του Επστάιν ο Καραμάνος δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.
Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε πολύ δύναμη, με τον ΠΑΣ ωστόσο να θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πιέζει προς την εστία του Ατρομήτου.
Την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου πάντως την είχε ο Ατρόμητος, όταν στο 35' ο Κούτσι βγήκε τετ α τετ με τον Φεγκρούς έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.
Στο 39' πάλι ο Κούτσι έκανε το σουτ με τον Φεγκρούς να μπλοκάρει, ενώ στο 44' ο Επστάιν ήταν αυτός που δοκίμασε με τον Κοροβέση να διώχνει. 'Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
Πρόβλημα και με τους προβολείς.
Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου υπήρξε εκ νέου πρόβλημα στα Γιάννενα, καθώς έπεσε η τάση του ρεύματος στους προβολείς του Σταδίου.
Έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε με κάποια μικρή καθυστέρηση αυτή τη φορά μέχρι να επανέλθει ο φωτισμός (που δεν επήλθε πλήρης).
Και αφού λοιπόν ξεκίνησε το δεύτερος μέρος, ο ΠΑΣ έγινε πιο απειλητικός και κυνήγησε το γκολ. Στο 51' από το σουτ του Λίλα ο Ιτάνζ μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 54' ο Ίλιτς από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 57' από το σουτ του Ιγκλέσιας η μπάλα έφυγε άουτ. Στην συνέχεια η προσπάθεια των παικτών έγινε και πάλι δύσκολη καθώς ξεκίνησε και πάλι η βροχή και έτσι οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές για να μπορέσουν να δώσουν μια φρεσκάδα στις ομάδες τους.
Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΠΑΣ ωστόσο να έχει πάλι δύο καλές φάσεις. Στο 81' ο Ίλιτς έκανε το σουτ μ,ε τον Ιτάνζ να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ το ίδιο έγινε και στο σουτ του Τσουκαλά στο 83'.
Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να βολεύονται έτσι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Ιτάν ήταν και πάλι από τους κορυφαίους του Ατρομήτου. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Περιστερίου όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η απογοήτευση:

Η συνολική εικόνα του αγώνα δεν ήταν καλή και απογοήτευσε τους φιλάθλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο και όσους το παρακολούθησαν. Πολύ βροχή και διακοπή για 40 λεπτά. Οι παίκτες να μην είναι σε θέση να προσφέρουν αυτά που μπορούν όταν άρχισε το ματς και πάλι. Εκ νέου διακοπή για πτώση της τάσης του ρεύματος στους προβολείς, αλλά και να λείπει το καθαρό μυαλό από τους επιθετικούς των δύο συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου