Τελευταία Νέα

30/10/12

Ολυμπιακός : Aνακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Χουάν Χοσέ Λορένθο για τεχνικό σύμβουλο στο τμήμα σκάουτινγκ!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Χουάν Χοσέ Λορένθο. Τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ ο Ισπανός.

Αληθή αποδείχθηκαν τα δημοσιεύματα της Marca στην Ισπανία, καθώς ο Ολυμπιακός νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (30/10) ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Χουάν Χοσέ Λορένθο!

Ο 35χρονος Ισπανός αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα σκάουτινγκ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Βαγιαδολίδ και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επί μια επταετία διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της Οσασούνα.

Ο Λορένθο σε ηλικία μόλις 22 ετών εργάστηκε στην Βαγιαδολίδ ενώ πιστώνεται τις πετυχημένες μετεγγραφές των Πλάσιλ, Παντιάνι και Νεκουνάμ στην Οσασούνα. Ο Χουάνχο Λορένθο, όπως τον αποκαλούν οι Ισπανοί, θεωρείται άριστος γνώστης της ισπανικής αγοράς ενώ το όνομα του πριν από μερικούς μήνες είχε ακουστεί και για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι ο προηγούμενος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν ο Εδουάρδο Μαθία, που δε μπόρεσε ωστόσο να "στεριώσει" στον Πειραιά.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει  την πρόσληψη του Juan Jose Lorenzo στη θέση του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα scouting της ομάδας μας.

Ο Juan Jose Lorenzo  έχει σημαντική εμπειρία στα τεχνικά τμήματα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ και της Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν για 7 χρόνια τεχνικός  διευθυντής  στην Οσασούνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου